Yaşabey Kalebaşı; "Çamoluk Belediye Başkanı Ak Partili olmalı"

SİYASET

Çamoluk Derneği Eski Başkanı Yaşabey Kalebaşı, "Çamoluk Belediye Başkanı Ak Partili olması gerekir."


Çamoluk Derneği eski başkanı Yaşabey Kalebaşı, Hafta sonu yapılan Çamoluk Dernek Kongresinde yaptığı açıklama ile,30 Martta yapılacak olan seçimlerde, “Çamoluk Belediye Başkanının Ak Partili olması gerekir dedi.”
Yaşabey Kalebaşı,kongrenin sonunda yanlış anlaşılmalara yol açmaması için bir iki konuya açıklık getireceğini söyleyerek başladığı konuşmasında; ”Saadet Partisi Adayı, Davut Beyi yakinen tanıyorum. Kendisi ile ticaretimizde olmuştur. Kendisi iyi bir arkadaşımız, işinde ticaretinde düzgün ve başarılı bir kardeşimiz,ama Davut Abi kusura bakma, biz Çamoluk’ta Ak Partiyi kazanması için desteklemeliyiz ve herkesinde desteklemesi gerekiyor dedi. her ne kadar tarafsız da olsak da mevcut durum gereği Çamoluk’a hizmet alabilmek ve Çamoluk’a bir şeyler yapabilmek için,iktidarda olan partinin kazanması gerekir.” dedi.
Yaşabey Kalebaşı’nın açıklamaları üzerine söz alan Davut Tepeyurt’ta, bir önceki Belediye Başkanının Saadet Partisinden seçimlere girerek başkanlığı kazandığını,ancak daha sonra Ak Partiye geçtiğini söyleyerek tepki gösterdi.
Davut Tepeyurt;”14 ay Saadet Partisinde kalan Belediye Başkanı Özcan Çinici, 36 aydır da Ak Partide, yapılanlar ortada dedi.”

Çamoluk Haber
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.