23 Nisan Çamoluk'ta Coşkuyla Kutlandı!

Türkiye'nin ilk ulusal bayramı, Türkiye millet meclisinin açılışı ve Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal ve Egemenlik çocuk bayramı 103'üncü yıl dönümünde Çamoluk'ta coşkuyla kutlandı.

23 Nisan Çamoluk'ta Coşkuyla Kutlandı!

Bu yıl Ramazan Bayramına denk gelen 23 Nisan çocuk bayramı, tüm Türkiye'de olduğu gibi, ilçe öğrencilerinede çifte bayramı yaşattı.

İlçemizde 23 Nisan kutlama programı gerçekleştirildi. Program 23 Nisan Pazar günü İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü nezdinde Atatürk anıtına çelenk sunulması ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu İstiklal marşı eşliğinde, göndere şanlı bayrağımızın çekilmesi ile başladı.

Daha sonra program Öğretmenevi konferans solununda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ardından kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti. İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Otabaşi günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

GÜNLER ÖNCESİNDEN HAZIRLANAN ÖĞRENCİLER BİR BİR HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER.

Program öğrencilerin 23 Nisan konulu şiirlerlerini okudular. Tiyatro gösterileriyle öğrenciler, profosyonel abi ve ablalarına taş çıkardılar. İzleyicileri adeta büyüleyen öğrenciler veliler ve öğretmenlerinden tam not aldıkları gözlendi.

Programa Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber, Belediye Başkanı Fatih Düz, İlce milli eğitim müdürü Ali Otabaşi, ilçe kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, ve vatandaşlar katıldı.

KOLTUKLAR ONLARA EMANET EDİLDİ!

Daha sonra 23 Nisan ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramı dolayısıyla, Gazi ilkokulu öğrencilerinden Esile Alkan, ailesi ve öğretmenleri ilçe Kaymakamı Furkan berbere misafir oldular berber koltuğunu Esila Alkan öğrencisine teslim ederek temsili Kaymakam oldu.

Belediye binasında da benzer görüntüler vardı. Gazi İlköğretim Okulu 4/B sınıfı öğrencisi Alper Ekinci Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz'ü ailesi ve öğretmenleri ile ziyaret etti. Başkan Düz, öğrencisi Alper ekinci'ye koltuğunu teslim etti. Alper Ekinci temsili belediye başkanı oldu.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Otabaşi ve İlçe emniyet müdür vekili Mustafa Arslan' da koltuklarını temsili olarak öğrencilere temsil ettiler.

23 Nisan dolayısıyla Kaymakam Furkan Berber, Belediye Başkanı Fatih Düz, Çamoluk dernek başkanı Hacı Canik'in yanısıra çok sayıda Çamoluk STK'ları sosyal medya hesaplarından 23 Nisan münasebetiyle çocuklara hitaben mesaj paylaşmayıda ihmal etmedikleri gözlendi. Geleceğimizin teminatı çocuklara övgü dolu sözlerle çocuk bayramını kutladılar.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2023, 23:35

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205