Kaymakam Furkan Berber Bayram Mesajı Yayımladı!

Çamoluk Kaymakamı Furkan Berber Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Kaymakam Furkan Berber Bayram Mesajı Yayımladı!

Berber mesajında salgın dolayısıyla gösterilen sabır ve sonu mutlu bayramlaşmalarda buluşmanın sevinci, ve ayrıca birlik beraberlik dayanışmaya vurgu yapan Berber resmi hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Tüm dünyayı etkisi altına alan  koronavirüs (Covid-19) salgın sürecini halkımızın vermiş olduğu destek,  sabır ve anlayışıyla büyük ölçüde geride bırakarak yeniden bir birbirimizle kaynaşabilmenin mutluluk ve sevincini yaşayacağımız, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan Ramazan Bayramı’na ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bayramlarda birlik, beraberlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe dönük umutlarımızı her koşulda korumalıyız. Bu günlerin bize getirdiği huzur ortamının değerini iyi bilerek, kötülüklerden uzaklaşarak, iyiliği ve doğruluğu bir yaşam ilkesi olarak benimseyerek yaşamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler; sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularımla kutlarım" dedi.

Haber: Murat Özdemir.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2022, 19:28

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205