ÇAMOLUK TAKSİ HİZMETTE

Çamoluk ilçemiz de bundan böyle ticari taksiler çalışacak

ÇAMOLUK TAKSİ HİZMETTE
Büyükşehirler de yaşayanlar bilirler gece saat 03 : 00 ler de alo taksi hastamız var gelir misin
 Veya yolda işimiz acele önümüzden geçen taksiye el kaldırır ve durmasını işaret ederiz. Olmadı ıslık çalar hatta Hey!Hey! taksi diye sesleniriz. En zorzamanlarımız da taksiler yetişir imdadımıza. Ayrıca bulundukları yere bir şehir görüntüsü katar renkleri ve hizmetleriyle.
Şimdi ilçemizin de bir taksi durağı ve taksileri var .
Çamoluk ta artık isteyen herkes daha ekonomik koşullar da köyüne taksiyle gidebilir.Çünkü taksiler mevcut minübüslere oranla daha ekonomik ve daha konforlu minübüslerin 40-45 TL ye gittikleri mesafelerde taksimetreler 15 TL yazıyor. Yine İstanbul dan gelen gurbetçiler içinde büyük velinimet olarak görülüyor. İlçemize gelen otöbüslerin özellikle sabahın erken saatlerinde Çamoluk’a gelmesi aracı olmayan yolcuların mağdur olmasına sebep oluyordu. Taksiler bu sorun’ a da Çare olarak görülüyor.Taksilerin Çamoluk ta yaşayan vatandaşlar tarafın dan da olumlu olara karşılandıkları ve büyük rağbet gösterdikleri belirtildi.
 
                                                                                                                              Çamoluk haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
nugav
nugav - 14 yıl Önce

s.a ben kutluca_gençlik grubu kurucusu olarak bu taksi işletmesinin çamoluğa kurulmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum

mehmet torun
mehmet torun - 14 yıl Önce

BENCE TAKSİ KONULMASI COK GÜZEL OLMUŞ YAPAN LARDAN ALLAH RAZI OLSUN

Huseyin usta oglu05365463953
Huseyin usta oglu05365463953 - 6 yıl Önce

Sayin cam oluk taksi duragine gurcali koyune yeni tasinan imamin abisi olansaban hos oglundan 200 tl ucret alinmistiryaklasik 22 km civarinde oldugunu tahmin ediyorum lutfee aciklik getirirseniz duraginiz adine sevinirim trabzon huseyin usta oglu

Suleyman kose
Suleyman kose - 4 yıl Önce

Gurcali koyune araclarimiz 60 .70 tl almaktadir taksi metre acildiginda ise 82 .85 tl yazmaktadir.hangi aracla gittiginizzi biliyorsaniz duraga gelin yardinci olalim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205