Akyapı Derneğinden Hibe Edilen Bilgisayarlar ile 2 Sınıf Kurularak Açılışı Yapıldı.

Akyapı Derneği tarafından hibe edilen 25 tam donanımlı ünlü markalı bilgisayarlar, Çamoluk Gazi İlk öğretim okulu öğrencilerine, hem Etüt hem de teknoloji 2 sınıfıyla hizmet verecek. Sınıflar açılış programıyla hizmete girdi.

Akyapı Derneğinden Hibe Edilen Bilgisayarlar ile 2 Sınıf Kurularak Açılışı Yapıldı.

Açılış programı 28 Kasım pazartesi günü ilçe Kaymakamı Furkan Berber nezdinde gerçekleştirildi.

Kaymakam Berber tarafından, özel olarak açılışa davet edilen Akyapı Köyü Dernek Başkanı Fatih Başkan'da açılışta hazır bulundu.

Programa; ilçe Kaymakamı Furkan Berber, Akyapı köyü Dernek yönetimi, Akyapı Köyü Muhtarı Ali Akaryıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Otabaşi, İlçe Jandarma Komutanı Zülfü Özkan, Emniyet Amiri Mustafa Arslan, 15 Temmuz Emrah Sağaz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Esra Berber ile Müdür Yardımcısı Cansu Acar ve kurum amirleri katıldı.

Gazi İlk öğretim okulu öğrencileri de bilgisayarlarına kavuşarak mutlu ve heyecanlı oldukları izlendi.

Dernekler arasında, eğitim ve öğretime örnek olacak bu uygulama, yeni bir hayır yarışına başlangıcı olabilecek yönünde. Öğrenci evebeynleri de açılan her iki sınıf için memnuniyetlerini dile getirdiler.

BERBER; "BİLGİNİN EN DEĞERLİ SERMAYENİN ÜRETİLDİĞİ OKULLARIMIZ 1'İNCİ MESELEMİZDİR"

Açılışla ilgili açıklama yapan Kaymakam Furkan Berber, şu ifadelere değindi "Okullarımızın insan yetiştiren mekanlar olduğunu ifade ederek, Bu özellik, okullarımızı diğer kurumlardan ayıran en temel farktır. Bu nedenle okullarımıza ve gençlerimize ayrı önem veriyoruz. Gelişen teknolojiyle birlikte bilginin en değerli sermayenin üretildiği okullarımız, bizim birinci meselemizdir. Bu vesile ile bilgisayarları hibe edip okulumuzda Bilgisayar ve Etüt Sınıfımızın açılmasına vesile olan Akyapı Köyü Dernek Başkanı Fatih Başkan ve yönetimine özellikle teşekkür ederek, emeği geçen okul müdürlerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2022, 23:37

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205