Belediye Başkanı Fatih Düz Başkent Kapısını Araladı!

Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz ve Beraberinde Çamoluk MHP ilçe Başkanı Ali Tatar eşliğinde Ankara'da bir dizi ziyaretlerde bulundular. Çamoluk için önemli projelere yer veren Başkan Düz, yaptığı önemli görüşmeler sonucunda ilgili makamlarca söz aldığı görüldü.

Belediye Başkanı Fatih Düz Başkent Kapısını Araladı!

10 YATAKLI DEVLET HASTENESİ İHALESİ EKİM SONUNDA!

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü Bütçe ve Raporlama Daire Başkanı Cumhur Yılmaz'ı ziyareti gerçekleştirildi.

İlçe Belediyesi'nin daha öncede müjdesini verdigi ve İlçeye yapılması planlanan 10 Yataklı Entegre Devlet Hastanesi projesinin ihale öncesi bütün çalışmaları tamamlanarak Cumhurbaşkanlığı Stratejik Bütçe başkanlığının onayına sunulduğunu ve tahmini Ekim ayı sonuna doğru ihaleye çıkarılacak.

GÜCER KÖPRÜSÜ MAĞDURİYETİ ÇÖZÜM SÖZÜ ALINDI.

İlçenin önemli sıkıntısı haline gelen zaman zaman üzücü olaylara sahne olan YSE Köprüsü'ne yeşil ışık yandı!

Karayolları Genel Müdür Yardımcısı, Selahattin Bayramçavuş ziyaretler arasında yer aldı.

Kelkit ırmağı YSE köprüsünün (Gücer Köpüsü) ile alakalı görüşüp, buradaki mağduriyeti anlatıp ölümlü kazaların çoğaldığı ve biran önce ihale edilip yapılması gerektiğini Genel Müdür Yardımcısı YSE köprümüzün ihaleye çıkması için gerekli talimatları ve onayını verdi.

BİR MÜJDE DE BAKAN SOYLU'DAN 

Başkan Fatih Düz ve MHP ilçe Başkanı Ali Tatar TMM' de İç İsleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ederek Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet binası projelerini teslim ettiler.

İlçeye yapılması planlanan Hükümet Konağı ve Belediye Başkanlığı hizmet binalarının 2023 yatırım programına alındığı ve bahar döneminde inşaatın başlayacağı müjdesini verdi.

Bakan Soylu, Çamoluk'lu hemşehrilerine Başkan Fatih Düz aracılığıyla selam göndermeyi de ihmal etmedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2022, 23:30

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
serdar batman
serdar batman - 2 yıl Önce

hep aynı kişiler ve yüzler artık köklü bir değişim ve bölgeyi gelişmemişlikten kurtarmaya aday kişilere şans verilmeli

Lokman Tepetam
Lokman Tepetam - 2 yıl Önce

Rabbim emeği geçen kıymetli belediye başkanı ve Parti mensubu Bizleri bilgilendiren Çamoluk haber nezdinde teşekkür ediyorum Kıymetli bakanımız Süleyman soylu teşekkür ediyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205