Çamoluk Pazarında Fiyatlar Rastgele

Haftalık kurulan Çamoluk Pazarında tezgahlarda etiket yok.

Çamoluk Pazarında Fiyatlar Rastgele

Pazartesi günleri kurulan Çamoluk Halk Pazarında kurulan tezgahlarda satılan ürünlerin büyük çoğunluğunda etiket olmaması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Özellikle sebze ve meyve tezgahlarının etiketsiz olması İstanbul'dan gelen gurbetçi Çamoluklular tarafından tepki ile karşılanıyor. Çamoluk Haber ekibini pazarda gören vatandaşlar bu tepkilerini dile getirerek konunun bir an önce çözüme kavuşturulması gerektiğini ve her ürünün fiyatını bilmek istediklerini, her ürün için ayrı fiyat sormak zorunda kaldıklarını söylediler. Konuyu sorduğumuz pazarcılar da zaman kısıtlaması ve yoğunluk nedeni ile etiket koyamadıklarını ifade ettiler. Belediye Zabıtaları ve Polis ekiplerinin de pazarda sürekli denetim yapmasına rağmen tezgahların bir çoğunda fiyat etiketinin olmaması dikkatlerden kaçmıyor. Yetkililerin bir an önce vatandaşın bu talebini dikkate alaraktan tezgahlardaki ürünlere satış fiyat etiketinin konması yönünde çalışmaları bekleniyor.

Çamoluk Haber

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
YAŞAR YAKIŞ
YAŞAR YAKIŞ - 4 yıl Önce

BELEDİYE YE ZABITA YERİNE BAHÇİVAN ALINIRSA OLACAK BU KİMSE KUSURA BAKMASIN

Zafer duzyurt
Zafer duzyurt - 4 yıl Önce

Ne gibi yogunlukmus bu büyük illerden dahamı yoğun camoluk bu iş kime nasıl kaptirirm demek anlıyoruz kilometre yapıyorlar pazarcılar zaten ona gorede etiket koyuyorsunuz buna dizemiz yok ama etiketi olmayan bir mali almak birde dil bazen yanıla bilir söz uçar yazı kalır bu çamoluklu vatandaşıma bir zulüm dur

Osmantonbul
Osmantonbul - 4 yıl Önce

Mülkiamircezaişlem. Yapsın birdaha etiketsizmalsatmaz

Yavuz Fenerci
Yavuz Fenerci - 4 yıl Önce

Desene Kazım kardeşim Çamoluk hala gelişememiş. Eskiler köylükten kurtulamamış derler. İnşAllah bir gün bizim çamolukta modern bir ilçe olur. Kaymakamla belediye başkanına öok iş düşüyor. Birazda tabi halk kanunlara riayet edecek, uyacak. Ne diyelim zamanla olur inşAllah.

Rafet.nazll
Rafet.nazll - 4 yıl Önce

Camoluk.bizim.herseyimiz

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205