Köprü İnşaatı Devam Ediyor.

İnşaat çalışmaları durduğu iddia edilen Çamoluk Köprüsünde çalışmalar devam ediyor.

Köprü İnşaatı Devam Ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yenisi yapılmak üzere yıkılan, Çamoluk köprüsünde teknik nedenlerden dolayı inşaat çalışmalarına bir kaç gün ara verilmesi nedeniyle, köprü inşaatının durduğu yönünde ortaya atılan iddiaların asılsız olduğu ortaya çıktı.

Konu ile ilgili olarak dün (21/09/2021)görüştüğümüz Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz, iddialaın asılsız olduğunu, çalışmaların durma sebebinin ise; köprü ayakları için yapılan imalatların neden olduğunu söyleyerek, Çalışmalara bu gün başlanacağını açıklamıştı.

Belediye Başkanı Fatih Düz'ün de açıkladığı gibi köprü çalışmaları bu gün  başlayarak taahhüt edildiği süre içerinde bitirilmeye çalışılıyor.

Ortaya atılan iddialarda, Çamoluk Köprü ihalesini alan firmanın yüklenici firmaya ödeme yapmaması nedeniyle yüklenici firmanın işi durdurduğu ve başka bir gölet firmasında çalıştığı yönünde idi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2021, 13:05

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
GÜRAY ÇİL
GÜRAY ÇİL - 11 ay Önce

ŞİRAN ÇAMOLUK GÖLOVA GÜZARGAHI OLAN YSE KÖPRÜSÜNÜN YIKILARAK YENİSİNİN YAPILMASI ARTI BU GÜZARGAHTA BULUNAN YOLUNDA GÜNÜMÜZ STANDARTLARINA İKİ GİDİŞ İKİ GELİŞ OLARAK YAPILMASI BÖLGE HALKI OLARAK BİZLERİ FAZLASIYLA MEMMUN EDECETİR YANİ GÖLOVA ÇAMOLUK ŞİRAN ARASI BÖLÜNMÜŞ OTOBAN. SAYGILARIMLA ŞİRANLI GÜRAY ÇİL

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205