Bayramda Çamoluk ‘ta Hastalanmayın

Ramazan Bayramının on gün gibi uzun tatil olmasıyla birlikte Çamoluk’taki sağlık hizmetleri tamamen durdu.

Bayramda  Çamoluk ‘ta Hastalanmayın

Ramazan Bayramının on gün gibi uzun tatil olmasıyla birlikte Çamoluk’taki sağlık hizmetleri tamamen  durdu.
19. Bal Festivalinde 7/4 çalışacağı açıklanan ve her zaman doktorun bulunacağı açıklanmasına rağmen 10 gün kapalı kalacak.
Her dönem üzerinde konuşulan  ve yetersizliğinden şikayet  edilen Çamoluk Sağlık Ocağının kapalı olması , Bu gün 29/08/2011 Pazartesi   günü muayene  olmak ve ilaç yazdırmak için gelen Çamoluklular tarafından tepkiyle karşılandı.
Yapılan değerlendirmelerde,Bir ilçede sağlık ocağının kapalı olmasını anlamadıklarını  belirterek “Allah göstermesin hayati bir durum da bizim hastalarımız en yakındaki hastaneye gidene kadar  kötü bir şey olduğunda bunun hesabını kim verecek” diyerek uygulamanın anlamasız olduğunu dile getirdiler.
Bu konudan Millet Vekili Nurettin Canikli ve birkaç kişiyi sorumlu tutan Çamoluklu hasta ve hasta yakınları, önümüzdeki Bal Festivalinde de Buraya gelecekler , bu durumu vatandaşa nasıl izah edecekler  diye konuştular.
Sağlık çevrelerinden aldığımız bilgiye göre, Çamoluk’taki sağlık ocağının 8/5 çalışan köylerdeki sağlık ocaklarıyla aynı katagoride  olduğunu söyleyerek onlardan hiçbir farkının olmadığını söylediler.
Yapılan açıklamada,” Meydanlarda söylenen bazı açıklamalarla vatandaş’ın yanıltıldığını  belirterek ,buna inanan  vatandaşların daha sonra  gerçeklerle karşılaştığında hayal kırıklığına uğradığını söylediler.


Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205