Çamoluk Baştan Başa Dezenfekte Ediliyor

Çamoluk Belediyesinden alkışlanacak hizmet

Çamoluk Baştan Başa Dezenfekte Ediliyor

Çamoluk belediyesi Çamoluk Merkez ve köylerinde dezenfekte çalışması başlattı.

17 Mart 2020 günü başlayan çalışma ile Çamoluk Merkezde bulunan, cami,okul,park,otogar,Kamu Binaları,Çamoluk'ta hizmet veren servis minibüsleri,Ticari Taksiler yer alacak.

Çamoluk Belediyesi,İstanbul, Çamoluk arasında yolcu taşımacılığı yapan otobüsler  ile halkın temasta olduğu bütün alanları yaptığı çalışma ile dezenfekte ediyor.

Çamoluk Merkez Camii ve Belediye binasında başlayan çalışmalar sırasıyla her gün devam edecek.

Konu ile ilgili olarak Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz Çamoluk Haber'e  yaptığı açıklamada; Halk sağlığı için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını, Çamoluk Merkez ve mahalleler dahil tüm köy camiilerini de yapacakları çalışma ile dezenfekte edeceklerini açıkladı.

Fatih Düz yaşanan süreç nedeniyle ilaç temininde zorlandıklarını ancak, bundan sonra yapacakları çalışmalar ile kendi dezenfekte ilacını üreteceklerini ifade etti.

Şehirler arası taşımacılık yapan otobüsleri Çamoluk'ta dezenfekte edeceklerini söyleyen Fatih Düz; Firmaları uyararak İstanbul'daki çıkış noktalarında da aynı işlemin yapılmasını istediklerini söyledi.

Yapacakları çalışma ile  corona virüs salgınına karşın ellerinden gelen tüm tedbirleri alacaklarını söyledi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2020, 18:52

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Fırat Tatar
Fırat Tatar - 4 yıl Önce

Öncelikle Fatih başkana tşkr ediyorum.. Bizler Fatih başkana boşuna guvenmedik Makaminin ve vazifesinin hakkini verip her konuda gereğini layikiyla başari ile yapacağini yapabilcegine inandik guvendik tşkr ediyoruz Rabbim yar ve yardimcisi olsun inşAllah!

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205