Çamoluk Derneği Burs Başvuruları Başladı

Çamoluk Derneğinin verdiği burs için müracaat süreci başladı.

Çamoluk Derneği Burs Başvuruları Başladı

Her yıl Çamoluk'lu,4 yıllık üniversitede okuyan, ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen burs için,1 Eylül  2015  ile 30 Eylül  2015 arası müracaatlar kabul edilecek.

Her yıl yaklaşık 250 öğrenciye verilen burs için Çamoluk Derneğinden açıklama yapıldı.
Yapılan açıklamada:

Değerli Arkadaşlar,

 

Öncelikle 2015-2016 Eğitim Öğretim döneminin hayırlı olmasını diliyoruz. Çamoluk Yardımlaşma ve Kültür Derneği Burs Yönetmeliği gereğince eğitim yardımı almak isteyen öğrenci statüsüne sahip hemşehrilerimizin aşağıdaki asgari koşullara uymaları gerekmektedir.

.

1-En az 4 yıllık ve üzeri fakülte/yüksekokul/enstitülerde eğitim gören öğrenciler başvuru yapabilir, 2 yıllık yüksekokullarda okuyan öğrenciler ile ilk ve orta dereceli okullarda öğrenim gören öğrencilerin başvuruları kabul edilmez. Açıköğretim öğrencileri ile özel üniversite öğrencilerinin (%100 burslu kazananlar hariç) başvuruları da değerlendirmeye alınmayacaktır.

.

2-Başvuru yapan öğrencilerin başvuru formları üzerinde yapılan ön inceleme sonucunda mülakata hak kazanan öğrenciler görüşmeye çağrılır, mülakata katılmayan öğrencilere burs verilmez.

.

3-Mülakat sonucunda burs almaya hak kazananlar, istenilen evrakı (Öğrenci Belgesi, fotoğraf, kimlik belgesi, banka IBAN no v.s.) ivedilikle derneğimize teslim etmek zorundadırlar.

.

4-Burs almaya hak kazanan öğrencilerimizden İstanbul üniversitelerinde eğitim görenler, her ay burslarını bizzat derneğimize gelerek elden alacaklar, İstanbul dışında okuyan öğrencilerimiz ise burslarını banka IBAN numaraları vasıtası ile alacaklardır.

.

5-Burs almaya hak kazanan öğrencilerimiz Çamoluk Derneği ve bağlı komisyonların gerek gördüğü seminer, toplantı, gezi v.b. faaliyetlere davet edildikleri takdirde katılmak zorundadırlar.

.

6-Çamoluk Derneğinden burs alan her öğrenci Çamoluk Derneği Gençlik Komisyonunun doğal üyesidir denildi.

BURS BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ:







Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 18:02

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
necati domruk
necati domruk - 9 yıl Önce

torpilimiz yok muracata gerek yok

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205