Çamoluk'ta okullar cuma günü de tatil

Yoğun kar yağışı nedeni ile, iki gündür tatil olan Çamoluk'ta ki okullar için karar verildi.

Çamoluk'ta okullar cuma günü  de tatil

 Giresun Valiliğinin il genelinde ki okullar için yaptığı açıklamada,olumsuz hava şartlarının devam etmesi nedeni ile,Giresun ve ilçelerinde ki  ilk orta ve lise eğitimi veren okulllar 9 Ocak Cuma günü de tatil edildi.

Çamoluk Kaymakamı Kemal Karahan'da konuyu twitter hesabından paylaşarak vatandaşları bilgilendirdi.

Okulların cuma günü de tatil olması,en çok çocukları sevindirdi.

Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 9 yıl Önce

Sevgili genç kardeşlerim, Okullar Tatil oldu diye, okul çantasını dolaba koymak yok. Gelecek imtihanlara çalışıp, ÇAMOLUK ilçemizi ileride en güzel şekilde sizler temsil edeceksiniz.
Size daha önce 30 metre kare seradan bahsetmiştim. Bu gün ise daha pratik bir deney mahiyetinde bir bilgiyi paylaşmak istedim. Beş litrelik PET SU ŞİŞESİNİ 15 SANTİM YUKARIDAN kesiniz. Daha sonrada 10 litrelik bir pet şişe bulunuz, BU PET ŞİŞESİNİNDE EN ÜST TEPESİNDEN 10 SANTİM KESİP beş litrelik pet kabın üzerine kapattığımızda bizimde kapalı bir seramız olmuş olacak.
Küçük pet kaba toprak doldurduktan sonra, ekeceğimiz tohumu attıktan sonra, diğer pet kabımızı da üstüne kapatıp, sıcak bir ortama bırakarak bir ay sonra tohumlarımız filizlenecektir.
Bu şekilde yapacağımız kapları çoğaltarak, meydana gelen fidanları ilkbaharın köylerimize gelen büyüklerimize satabilirsiniz..
Ne yazık ki, yöremizde SERA OLAYI GELİŞMEDİ. İnşallah sizlerin sayesinde gelişecek. İyi dersler dileği ile. ZAGPA.....

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205