Şebinkarahisar da Kur'an Bülbülleri Yarıştı

2010 Yılı Yaz Kur’ an Kursu Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kur’ an –ı Kerimi Yüzüne Güzel Okuma Yarışmaları yapıldı

Şebinkarahisar da Kur'an Bülbülleri Yarıştı
YAZ KUR' AN KURSLARI ARASI KURAN' I KERİMİ GÜZEL OKUMA FİNAL YARIŞMALARIYLA SON BULDU...
Anasayfa » Kur'an Kursu Faaliyetleri » YAZ KUR' AN KURSLARI ARASI KURAN' I KERİMİ GÜZEL OKUMA FİNAL YARIŞMALARIYLA SON BULDU...
YAZ
2010 Yılı Yaz Kur’ an Kursu Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Kur’ an –ı Kerimi Yüzüne Güzel Okuma Yarışmaları sona erdi. Yaz Kur’ an Kursları süresince öğrendikleri bilgileri sergileyerek, bölgelerin de kendi kategorilerinde birinci olan öğrencilerimiz “Final Yarışması” na katılmaya hak kazdılar. Bölgelerinde birinci olan İlköğretim ve Lise kategorilerinde ki erkek öğrenciler Fatih Camiinde; yine bölgelerinde birinci olan İlköğretim ve Lise kategorilerinde ki Kız öğrencilerimiz ise Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda 10 Ağustos 2010 Salı Günü saat 10:30 ‘ da bir araya geldiler.
 
Kız öğrencilerimiz arasında, Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonunda yapılan yarışmanın jüri üyeliğini Avutmuş Kur’ an Kursu Öğreticisi Derya KARAKURT, Merkez Kur’ an Kursu öğreticileri Gülay YÖRÜK ve Ayşe Gül GÜRBÜZ yaptılar.
 
 
Yarışma İlçe Müftümüz Adem YILDIZ’ ın açılış konuşması ile başladı.
 
Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmayı öğrenci velileri ve katılımcılar heyecanla izlediler. Yarışma sonunda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; İlköğretim Kız öğrencilerinden 1’ inciliği Merkez Kur’ an Kursu Öğrencilerinden Sena AKSU, 2’ inciliği Turpçu Köyü Kur’ an Kursu Öğrencilerinden Büşra ERDOĞAN,          3’ üncülüğü ise Edanur ÇİFTÇİ kazandılar.
Sena AKSU İlköğretim kızlar kategorisinde 1' inciliği kazandı.
 
 
Büşra ERDOĞAN İlköğretim kızlar kategorisinde 2' inciliği kazandı.
 
Edanur ÇİFTÇİ İlköğretim kızlar kategorisinde 3' üncülüğü kazandı.
 
Lise Kız öğrencilerinde ise 1’ inciliği Merve PALABIYIK, 2’ inciliği Hatice ÖZTÜRK, 3’ üncülüğü ise Merve Nur OCAKLI kazandılar. Yarışma sonrası dereceye giren öğrencilere İlçe Müftülüğü tarafından ;
 
Merve PALABIYIK lise kızlar kategorisinde 1' inciliği kazandı.
 
Hatice ÖZTÜRK lise kızlar kategorisinde 2' inciliği kazandı.
 
Merve Nur OCAKLI lise kızlar kategorisinde 3' üncülüğü kazandı.
 
1’ incilere 100,00 Tl.
2’ incilere 75,00 Tl.
3’üncülere ise 50,00 Tl. para ödülü ve kitaplar hediye edildi.
 
Dereceye giremeyen diğer öğrencilerimize de çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla birlikte yarışma son buldu.
 
Erkek öğrencilerimiz arasında, Merkez Fatih Camiinde yapılan yarışmanın jüri üyeliğini İlçemiz Müftüsü Adem YILDIZ ve Müftü Mahalle Camii İmam-Hatibi Raci KILIÇER yaptılar.
 
 
Yarışma Fatih Camii İmam-Hatibi kemal ÇAVUŞOĞLU’ nun okuduğu aşırı şerif ile başladı.
 
 
Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmayı öğrenci velileri ve katılımcılar heyecanla izlediler. Yarışma sonunda jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucu; İlköğretim Erkek öğrencilerinden 1’ inciliği Hacı Ahmet Gürsoy Camii öğrencisi, 2’ inciliği Fatih Camii Kur’ an Kursu Öğrencilerinden Tuna EMEK, 3’ üncülüğü ise Emre CÜCE kazandılar.
Tuna EMEK ilköğretim erkekler kategorisinde 2' inciliği kazandı.
 
Emre CÜCE ilköğretim erkekler kategorisinde 3' üncülüğü kazandı.
 
Lise Erkek öğrencilerinde ise 1’ inciliği Şaplıca Köyü Camii Kur’ an Kursu öğrencilerinden Oğuz SÖĞÜLMEZ, 2’ inciliği Taş Mahallesi Ortabahçe Camii Kur’ an Kursu Öğrencilerinden Yusuf COŞKUN, 3’ üncülüğü ise Fatih Camii Kur’an Kursu öğrencilerinden Ercan GÜRSOY kazandılar. Yarışma sonrası dereceye giren öğrencilere İlçe Müftülüğü tarafından;
 
Oğuz SÖĞÜLMEZ lise erkekler kategorisinde 1' inciliği kazandı.
 
Yusuf COŞKUN lise erkekler kategorisinde 2' inciliği kazandı.
 
Ercan GÜRSOY lise erkekler kategorisinde 3' üncülüğü kazandı.
 
1’ incilere 100,00 Tl.
2’ incilere 75,00 Tl.
3’üncülere ise 50,00 Tl. para ödülü ve kitaplar hediye edildi.
 
 
 
Dereceye giremeyen diğer öğrencilerimize de çeşitli hediyeler verildi. Ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafıyla birlikte yarışma son buldu.
kaynak:Şebinkarahisar Müftülüğü

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205