Küçük Baş Kurbanlıklar Çamoluk'tan

Çamoluk'ta küçük baş hayvan yetiştiriciliği canlanıyor.

Küçük Baş Kurbanlıklar Çamoluk'tan


Bir dönem Çamoluk'ta bitme noktasına gelen, küçükbaş hayvan yetiştiriciliği, son dönemde yapılan girişimler nedeniyle tekrardan canlanmaya başladı.
Bunlardan biri de, Taşdemir Köyünden Şahin Akşahin'in işlettiği; Haydaroğlu Hayvancılık işletmesi.


2019 yılında İstanbul'dan göç edik Taşdemir Köyüne yerleşen Şahin Akşahin, hayvam yetiştiriciliği konusunda girişimlere başlayarak Haydaroğlu Hayvancılık işletmesini kurdu.

Şahin Akşahin,Taşdemir yaylalarında otlattığı tamemen doğal ortamlarda yetiştirilen küçük baş hayvanları vatandaşların istifadesine sunuyor.
Kurban, kesim, vekaletle kurban kesimi gibi hizmetleri de yerine getiren Haydaroğlu Hayvancılıoık işletmesi, vekaletle kestiği kurbanların video görüntülerini de çekerek kurban sabibine gönderiyor.
Çamoluk'un  büyük eksiklerden olan küçükbaş hayvan yetiştiriciliğini, vatandaşların da desteğiyle daha da ileri noktalara taşımak isteyen Haydaroğlu Hayvancılık İşletmesi sahibi Şahin Akşahin;" Tüm Çamoluklu hemşehrilerimize hizmet vermeye hazırız. Hayvanlarımız doğal ortamlarda otlanıp beslenmektedir.
Besi ve sağlık kontrollerini sürekli denetleyip kontrol ediyoruz.
Tüm hemşehrilerimizi Adak Kurbanı, Şükür Kurbanı ve Vacip Kurbanı ile  et için kesimlerinde bizleri tercih ettiklerinde her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
İlçemizde yeniden canlanmaya  başlayan küçük baş hayvan yetiştiriciliğinin gelişmesi için bu işletmeleri tercih etmemiz gerekiyor.İşte Haqydaroğlu Hayvancılık.

İletişim Bilgileri: Şahin Akşahin 0 554 247 30 50 her türlü kurbanlık yada özel kesim küçük baş hayvan ihtiyacınızı bu numaradan karşılayabilirsiniz

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halkın sesi
Halkın sesi - 8 ay Önce

Bölgemiz adına hayırlı olsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205