Kutluca Köyünde YAS!!!

Çamoluk,Kutluca Köyünden Zeki Kesik ve beraberindekiler elim bir Tarfik Kazası geçirdiler.

Kutluca Köyünde YAS!!!

Kutluca Köyünden Zeki Kesik'in Edirne Keşan  mevkiinde Tarfik kazası geçirdiği bildirildi. Olayın haber alınmasından sonra ekibimiz olay yerine hareket  etmiştir. yapılan araştırmada Çanakkale'ye ziyaret için yola çıkan Zeki KESİK yönetimindeki cip, Edirnenin Keşan İlçesi'ne bağlı İzzetiye Köyü yakınlarında  kontrolden çıktıktan sonra bariyerlere çarparak takla attı. Kazada 7 yaşındaki Mehmet Yasin Kesik öldü, 1'i ağır 3 kişi de yaralandı. 

Bu gün  saat 08. 45 sıralarında İzzetiye Köyü Kavşağı'nda meydana geldi. Çanakkale'deki tarihi yerleri ziyaret etmek için İstanbul'dan yola çıkan 50 yaşındaki Dursun Kesik yönetimindeki 34 TV 6199 plakalı cip, Keşan'dan Gelibolu yönüne giderken, İzzetiye Köyü Kavşağı yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi sonucu bariyerlere çarparak takla attı. Kazada, sürücü Dursun Kesik ve yanında oturan eşi 44 yaşındaki Hasibe Kesik hafif yaralanırken 7 yaşındaki oğlu Mehmet Yasin Kesik ve 16yaşındaki kızı Ayşe Kesik ağır yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan 7 yaşındaki Mehmet Yasin Kesik, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı'na inen ambulans helikopterle Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürüldüğü sıradahayatını kaybetti. Ablası Ayşe Kesik, hayati tehlikesi nedeniyle ambulansla Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Sürücü Dursun Kesik ve Hasibe Kesik, yapılan tedavileri ardından taburcu edild. Ayşe Kesik'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
CENAZE PAZARTESİ KALDIRILACAK
Ekibimizin edindiği bilgilere göre Mehmet Yasin KESİK' in cenazesi 12.09.2011 Pazartesi günü KADIKÖY/Fikirtepe ONİKİLER CAMİİ'nde kılınacak ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
Çamoluk Haber olarak, Genç kardeşimize Allahtan Rahmet, Yaralı  Ayşe Kardeşimize  acil şifalar ,Ailesi ve yakınlarına Baş Sağlığı ,sabır diliyoruz.



Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem MEST
muharrem MEST - 13 yıl Önce

kazada ölen kardeşimize allah tan rahmet yaralı kardeşlerimizede acil şifalar diliyorum

basayev
basayev - 13 yıl Önce

Ölen kardeşimizin yakınlarına Allahtan sabır,yaralılara acil şifalar diliyoruz...

MEHMET TORUN
MEHMET TORUN - 13 yıl Önce

ölel kadeşimize allahtan rahmet yaralı kardeşimize allahtan acil şifa ve tüm ailesine peyganber sabrı versim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205