Dulundas Mahallesi'nin  Yayla Yolları  Kumlandı

Doğduğu yeri unutmayan İş Adamından örnek davranış

Dulundas Mahallesi'nin  Yayla Yolları  Kumlandı

Haziran ayı başlarında başlayan ve çalışmalarda sona gelinen Dulundas Mahallesi yayla yolu kumlanarak daha kullanışılı hale geldi

Dulundas Mahallesi İş Adamlarından Madenci Ergün Bakırhan'ın maddi desteği ile başlatılan çalışmalar sonucunda, Yeniköy yol ayrımından Dulundas Mahallesi yaylasına kadar olan güzergah, Çamoluk'tan taşınan kumlarla kaplama yapıldı.

Çamoluk Belediyesi ve Özel İdareninde araç ve malzeme desteğinde bulunduğu  yol çalışması hakkında bilgi veren Çamoluk İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan, yolun  Alucra kalan  güzergahının da Alucra İl Genel meclis üyeleri tarafından yapılacağı yönünde söz aldığını dile getirdi.

Daha önce Çamoluk Alucra arasında  grup yolu olarak takdim edilerek yapılan yol, kaba çalışmasının bitmesinden sonra her hangi bir çalışma yapılmamasından dolayı yol atıl durumda bekliyordu.

Yolun Dulundas Mahallesi yaylasından sonra yapılıp yapılmayacağı henüz netlik kazanmazken, Dulundas yaylasına kadar olan kısımda yapılan kumlama ve tesfiye çalışmaları vatandaşlar tarafından beğenildi.

Özellikle doğduğu yeri unutmayarak böyle bir yatırımı yapan İş Adamı  Madenci Ergün Bakırhan'ın  bu davranışı takdirle karşılandı.

Ergün bakırhan bir yıl önce de yine Dulundas Mahallesi mezarlık yanına iki katlı misafirhane yaptırmıştı.

İl Genel Meclis Üyesi Dursun Duyan yaptığı açıklama ile emeği geçen, katkısunan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2021, 16:27

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Muammer Sevindik
Muammer Sevindik - 3 yıl Önce

Selaminaleyküm Yapandan Yapdirandan Allah Razı olsun İslerinbereketli olsun Gün gelir Devran Döner yolumüz Düser

Hacı CANİK ÇAMOLUK DER başkanı
Hacı CANİK ÇAMOLUK DER başkanı - 3 yıl Önce

Değerli dostum aynı zamanda Bal Ağamız Ergün Ağaya ve oğlu Oktay kardeşime, emeği geçen bütün şahıslara ve kurumlara teşekkür ederim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205