Çamoluk Belediyesinden ilk Veto Ak Partiliye

Çamoluk Belediye Balkanı Savaş Akarçeşme,görüntü kirliliği nedeni ile inşaata izin vermiyor.

Çamoluk Belediyesinden ilk Veto Ak Partiliye

 Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme,Ak Parti Eski İl Genel Meclis Üyesi Muammer Güleç'in yapacağı inşaata izin vermiyor.


Daha önce, Çamoluk'un girişine yaptığı,alt iki katı iş yeri,diğer katları konut olarak yaptığı binanın yanında ki arsaya, aynı özelliklerde yeni inşaat başlatmak için çalışmalara başladı.

Özcan Çinici zamanında başlayan inşaat çalışması için, Muammer Güleç'e Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme izin vermeyeceğini söyledi.

Seçimlerden önce planlanan inşaat çalışmaları,seçimlerin bitmesinden bir hafta sonra başlatılmak istendi.
Savaş Akarçeşme,yapılacak inşaatın Kültür Mekezinin önünü kapatarak görüntü kirliliği oluşturacağını ve krmak kenarına gelişigüzel inşaat yapılamayacağını gerekçe göstererek bu inşaat için izin vermeyeceğini söyledi.
Bundan böyle Çamoluk'ta yapılaşmanın gelişi güzel olmayacağını dile getiren Savaş Akarçeşme,Kültür Merkezinin Çamoluk için öneminin büyük olduğunu,tamamlandığında,Çamoluk'a dışardan gelecek  misafirlerin burada ağırlanacağını, binanın yapılması durumunda,Kültür Merkezinin gerkli ilgiyi göremeceğini söyledi.

İnşaatı yapacak olan Muammer Güleç'de, bu inşaat ile birlikte Çamoluk'a  bir milyonlirayı bulacak direkt ve dolaylı bir yatırımın yapılacağını söyleyerek, inşaatın engellenmesinin Çamoluk'a bir şey kazandırmayacağını,aksine bundan sonra gelebilecek yatırımcıların kuşkulanacağını iddia etti.

Kültür Merkezi yapıldığında,önündeki binanın olduğunu,yeni yapılacak inşaatın da Kültür Merkezine bir zararının olmayacağını söyledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
sezai bakırhan
sezai bakırhan - 10 yıl Önce

değerli üsdadım başkan izin vermiyosa bir üs mercih var huseyin kızılhan salih kızılhanı derdinizi anlara anlatın gereyini yaparlar.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205