Çamoluk Derneğinden“ Veren Ellere İftar“

Çamoluk derneği Burs Komisyonu, Burs Verenleri Çamlıca'da ağırladı.

Çamoluk Derneğinden“ Veren Ellere İftar“

 Çamoluk derneği burs komisyonu  her yıl düzenlediği "burs iftarını" bu sen de 5 temmuz 2014 Cumartesi akşamı Çamlıca'da ki dernek merkezinde gerçekleştirdi.

Çamoluk Derneğinin eski ve yeni yöneticileri, İş Adamları  ile bazı bursiyerlerinde katıldığı iftar programında, önümüzde ki eğitim yılı için de burslar toplandı. 

Sunuculuğunu Mustafa Bayındır'ın yaptığı iftar Programında ilk önce, Çamoluk Derneği Burs Komisyonu Başkanı Sami Cebeci kısa bir konuşma yaparak,burs komiyonu ve bursiyerle hakkında kısa bir konuşma yaptı.



Cebeci,Çamoluk Derneğinin ilk günden günümüze kadar 2.000.000 ikimilyon liranın üzerinde burs verdiğini ve kendisinin de bu  burstan aldığını söyleyerek,Burs Komisyonunun desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

Cebeci'den  sonra, Çamoluk Dernek Başkanı Fatih Aydın da, Dernek çalışmaları ve burslar hakkında bilgi verdiği konuşmasında, Mayıs  ayında 34 Yetim ve kimsesiz Çamoluk'lu çocuğa ayni ve nakdi yardım yaptıklarını, Ramazan ayı münasebeti ile,  bu yardımı tekrar edeceklerini söyledi.


Fatih Aydın, Feshane Giresun Günlerinde,Çamoluk standının  büyük ilgi gördüğünü açıkladı.


Fatih Aydın'dan sonra bursiyerlerden Rıdvan Köse,günün  ve konunun önemine vurgu yapan bir konuşma yaptı.
Köse yaptığı konuşmada; "Eğitime kayıtsız kalan toplumlar, çöküşün eşiğine gelirler" dedi.
Rıdvan Köse; eğitim konusunda en büyük örneğin, Suffa Mescidi ve Ashabı Suffa'nın oldunu dile getirdi.

Rıdvan Köse Çamoluk'lu gençler olarak, yapılan desteklerin farkında olduklarını,kendilerinin, ülkesine ve Çamoluk'a faydalı olacaklarını açıkladı.



Rıdvan Köse'den Sonra Eski Bursiyerleden, Vergi Müfettişi Yardımcısı Semra Varıcı ve İdari Hakim Ayşegül Kızılhan'da kısa birer konuşma yaptılar.

konuşmalardan sonra burs bağışına geçildi

İftar da Yaklaşık 150 Burs toplandı.


Programa Eski Dernek Başkanlarından Ali Osman Geco,Veysel Ekmen,Yaşabey Kalebaşı,Çamoluk Kur'an Kursu Dernek Başkanı Süleyman Kor,Dr. Muharrem Kuzkaya Köy Dernek Başkanları ve diğer davetliler Hazır bulundu.

Çamoluk Derneğinin, geçtiğimiz yıl verdği iftar yemeğinde,Coca Cola ikram edilmesini,  Çamoluk Haber'in eleştirmesi üzerine, bu sene yemekte  Coca Cola ikram edilmedi.
Yemekte, İçecek olarak, Uludağ Limonata ve Cappy  Ramazan Şerbeti ( Cappy  Ramazan Şerbeti de Coca Cola'ya ait bir marka) ikram edildi.

Çamoluk Haber

























YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205