Kutluca'lı Gençlerden Çamoluk'ta Bir İlk

Kutlucalı Gençler Çamoluk'ta Bir İlki başardılar

Kutluca'lı  Gençlerden Çamoluk'ta Bir İlk
Kutluca Köyü Gençlerinden Örnek Çalışma
 
Kutluca Köyü gençleri köyde  atıl durumda bulunan ilkokul binasının tadilatını yaparak, Gençlik Kulübü haline getirdiler.
Köyde yaşayan ve İstanbul’daki Kutluca Köyü  gençleri kendi imkanları dahilinde bir araya gelerek, eski okul binasının tadilat ,tamirat ve boya ve  badanasını yaparak kullanılabilir hale getirdiler.
Yapılan tamirat ve tadilattan sonra, Masa Tenisi, Bilardo Masası ,Şark Köşesi ,Dama ve Tavla malzemeleri alarak gençlerin kullanımına sundular.
Köylerde yaşayan gençlerin en büyük sıkıntılarından olan boş zamanlarında bir araya gelebilecekleri bir ortam’ın olmadığını söyleyen Kutluca Köyü gençleri,”Biz bu işleri yapmaya başladığımızda bize karşı çıkanlar oldu,ancak biz yılmadık ve sonunda başardık” diye konuştular.
 
Kutluca lı Gençler Kaymakam’a Kırgınlar
 
Kutluca’lı gençler yaptıkları açıklamalarda bu çalışmaları yaparken Çamoluk Kaymakamına da yardımcı olması için gittiklerini ama Kaymakam’ın kendileri ile ilgilenmediğini söylediler. Yapılan açıklamada, hiç olmazsa bir iş makina sı ile  Futbo Sahasının düzeltilmesini istediklerini ancak Çamoluk Kaymakamının buna da  ilgi göstermediğini söylediler.
Kutluca’lı Gençler   yaptıkları açıklamada, Kutluca Köyü Spor Kulübünün faaliyetlerini ,Futbol,Basketbol,Masa Tenisi,Bilardo,Satranç,Tavla, olarak açıkladılar.

Mustafa Tepetam
Çamoluk Haber













YORUM EKLE
YORUMLAR
mustafa tepetam
mustafa tepetam - 13 yıl Önce

BURADA YAPILAN HİZMETTE HİÇ BİR ÇIKAR VE AMAÇ GÜDÜLMEMİŞTİR TAMAMEN GÖNÜL İŞİDİR,TÜM ÇAMOLUK LU KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

S. Muhammed
S. Muhammed - 13 yıl Önce

Gerçekten tebrike şayan bir hizmet başarılmış... Sizleri görünce bizlerde heveslendik doğrusu. Çalışmalarınızı tebirk eder devamını dileriz...

burak sezer
burak sezer - 13 yıl Önce

güzel olmuş yapanları tebrik ederiz yalnız kütüphanenin olmadığı yer kitapların aydınlığından mahrumdur.bu eksik de giderilmeli.

mehmet torun
mehmet torun - 13 yıl Önce

bengördüm gerçekden çok güzel olmuş o hale getiren gençlere teşekürler

Yunus Köprübaşı.
Yunus Köprübaşı. - 13 yıl Önce

KUTLUCA GENÇLERİNİ GÖNÜLDEN TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM. TAŞDEMİR KÖYÜ.

orhankılıçdere
orhankılıçdere - 13 yıl Önce

Kendi görüşünüz,toprağınıza ektiğiniz ekin gibidir.Ekin ekmediğiniz toprakta sadece yaban otları biter.Ben kutluca köyü gençlerini en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.böyle bir iş yaptıklarından dolayı taktire şayendir.gençlik kurubunun birlik ve bareberlğini rabbim bozmasın böyle güzel hayırlı işler yapmaya muaffak kılsın rabbim.çamoluk ilçedede örnek bir davranış olduğundan dolayı öncü olan kardeşlerimede sevgiler saygılar sunuyorum.benim acizane birde tavsiem vardır.Bir topluluk yapmış olduğu işlerde ne kadar güzel yaparsa yapsın,yapmış olduğu işlerin güzel sonuçlar vermesi lazım,diye düşünüyorum.Toplum hep birlikte sevgi ve kardeşlik açısından düşünmeli,nifak tohumları ekenlere fırsat vermemeli,yapılan güzellikleri gül bahcesine dönüştürmelidir.sevgilerimle esselamü aleyküm verehmetüllahi ecmain.

mustafa tepetam
mustafa tepetam - 13 yıl Önce

bizler buraya başlarken çok sıkıntı çektik ve başardık ,çok eksiklerimiz olduğunu düşünüyorum örneğin köy büyüklerimizin albüm haline getirilip kısa bir şekilde altına öz geçmişi hakkında bilgi verilmesi,kütüphane yapılması ,futbol sahamıza soyunma odası yapılması ve çevresi ağçalandırılması ,şuan kale direkleri ölçüleri alındı yakın bir zamanda yapılacak

tuncay ağzıkuru
tuncay ağzıkuru - 13 yıl Önce

bende çok kısa bir süre olsada öğretmenlik yaptığın o okulun bu hale gelmesi çok hoşuma gitti, emeği geçenleri tebrik eder, yapılan hizmetlerin köyünüzdeki gençlere hayırlı olmasını dilerim

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205