Usluca'nın Yeni Ağası Aziz Garip

Usluca Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneğinin düzenlediği piknik 9 haziranda yapıldı.

Usluca'nın Yeni Ağası Aziz Garip


Her yıl geleneksel olarak Usluca Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen kır pikniği, bu sene 9 haziran 2024 pazar günü İstanbul Bahçeköy'deki Bahçelievler Belediyesine ait Çatalçeşma piknik alanında yapıldı.
Sunuculuğunu radyo programcısı Aytaç Öksüz'ün yaptığı piknik programında, Uslucalı snatçılar; Uslucalı Yakup  Onur Aydın ve Yavuz Aydın sahne aldılar.
Davul Zurna ekibinin de yer aldığı Piknik programında, ilk önce geleceğin anne babaları olan çocukları sevindiren ve eğlendiren  Usluca derneği, çocuklara özel hediyeler dağıtarak onların mutlu olmasını sağladı.
Usluca Köyü piknik programına, Giresun Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kaya, Çamoluk Dernek Başkanı Hacı Canik ve Yönetim Kurulu üyeleri, Şiran Dernekler Federasyonu Başkanı  Serkan Kaya ve Yönetimi, Giresun Gençlik Derneği Başkanı İzzet Mermer
Yenice Köyü  Dernek Başkanı Hasan Cebbar ve Yönetimi,Çakılkaya Köyü Dernek Başkanı Muhsin Lortoğlu ve Yönetimi
Kutluca Köyü Dernek Bşkanı Şakir Duvarbaşı ve Yönetimi,Kaleder Köyü Dernek Başkanı Bülent Karaosmanoğlu ve Yönetimi, Pınarlı Köyü Dernek Başkanı Ercan Canik ve yönetimi, Dulundas Mahallesi Dernek Başkanı Hafız Bakırhan ve yönetimi katıldılar.
Derneğe katkı için hediyelik eşyaların da satıldığı piknik programının en heyecanlı anı ise; kıran kırana geçen ağalık yarışı oldu.
2023-2024 yılı ağası İsmail Karsavran'ın 30,000 lira ile açılışını yaptığı ağalık yarışı kıyasıya bir mücadele ile geçti.
200,000 lira ile  en yüksek fiyatı teklif eden Tekne yat işletmecisi Aziz Garip Usluca'nın 2024-2025 yılı ağası oldu.
Çamoluk Haber


 

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 13:51

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205