Yenice'ye İftar Müjdesi

Yenice Köyü İftar programında buluştu

Yenice'ye İftar Müjdesi

 Yenice Köyü Derneği tarafından düzenlenen iftar programı, İstanbul Esenler'deki Yenice Kültür Merkezinde gerçekleşti.
Yenicelilerin yoğun ilgi gösterdiği iftar prorogramı,bugün, 26 Mayıs 2018 Cumartesi akşamı gerçekleşti.
İftar Programına Eski Avrupa Birliği Bakanı Volkan Bozkır'ında katılacağı açıklanırken, Eski Bakanı'ın programında yaşanan son dakika değişikliği nedeniyle  katılamadığı açıklandı.
İftar Programında Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılırken, daha önce okunan hatimlerin de duası yapıldı.  Duadan sonra,Yenice Dernek Başkanı Zekeriya Duras  bir konuşma yaparak Yenicelieler müjde verdi.
Zekeriya Duras, Muhtar  Mecit Dertli ile görüştüğünü ve önümüzdeki hafta, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Yenice'ye ait bir çöp toplama aracının verileceğini açıkladı.
Başkan Duras, Beldeliğin gittiğini ama, son dönemde muhtarlık ve dernek iş birliği ile bir çok hizmet aldıklarını  açıkladı.
Zekeriya Duras, yine üniversitede okuyan tüm Yeniceli gençlere ayrım yapmadan eğitim bursu verdiklerini söylereyerek, vatandaşların bu konuda duyarlı olup kendilerine destek olmaları yönünde çağrıda bulundu.
Yenice Köyünün iftar programlarının, bundan sonra geleneksel olarak,her yıl Ramazan ayının ikinci Cumartesi akşamı olacağı başkan Zekeriya Duras tarafından açıklandı.

Çamoluk Haber















Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2018, 21:58

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205