Ak Parti İl Başkanı Ataması Yapıldı

Ak Parti Giresun İl Başkanlığına Ali Tütüncü atandı

Ak Parti İl Başkanı Ataması Yapıldı
Alucra’lı Başkan Nihayet
 
Ak parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi’nin  Millet Vekilliği adaylığı için görevinden istifa etmesiyle birlikte yerine vekalet eden Ali Tütüncü  sonun da il başkanlığı na asaleten atandı.
9 Şubat 2011 günü yapılan atamalar arasında ismi bulunmayan Ali Tütüncü ile ilgili farklı görüşler dile getirilmişti, atanmayacağı ile ilgili.
 
Hasan Ali Tütüncü'nün Giresun İl Başkanlığı görevine atanmasının bizzat Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından atandığı  bildirildi.
 
Ali Tütüncü

1971 yılında Giresun'da doğan Hasan Ali tütüncü, siyasete 2002 yılında AK Parti de başladı. Bu partide üye olarak siyasete atılan Hasan Ali Tütüncü daha sonra partinin yönetim kurulunda üye olarak ve ardından da Medya Tanıtım Başkanlığı, Siyasi Hukuk İşleri Başkanlığı görevlerinde bulundu. Bir dönem AK Parti'den Giresun Belediye Meclisine de seçilen Tütüncü Mehmet Geldi'nin milletvekili adaylığı nedeniyle görevinin istifasının ardından il başkanlığına vekaleten bakıyordu.

AK Parti'nin yeni Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, göreve getirildikten sonra Yeşilgiresun' gazetesine yaptığı  açıklamada, "Giresun'un menfaatleri için herkesle işbirliğine varız. Muhalefet partileri ile de Giresun için el ele vereceğiz. Ben ve yönetimdeki tüm AK Partili arkadaşlarım tüm Giresun'u kucaklayacağız” dedi.
Tütüncü, partisinin seçimler öncesinde tüm sandık müşahitlerini belirlediğini, üye bazında da halen Türkiye 11.si olduklarını kaydetti. Tütüncü, mazbatasını bugün Ankara'da AK Parti genel merkezinde teşkilat Başkanı Ekrem Erdem'in elinden alacağı ve Cuma günü de il başkanları toplantısına katılacağı bildirldi..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205