AK PARTİDE GÖREV DEĞİŞİMİ

yıllardır Çamoluk Akparti İlçe başkanlını yapan Hafız Geco görevinden ayrıldı

AK PARTİDE GÖREV DEĞİŞİMİ
AK PARTİ DE KAN DEĞİŞİMİ
Yıllardır Ak Parti Çamoluk İlçe başkanlığını yapan Hafız Geco Sağlık sorunları nedeni ile partideki görevinden istifa etti..Boşalan başkanlık koltuğuna, parti teşkilatında siyasi ve hukuk işleri başkanlığı yapan Zeki Karabul geçti.
 
Karabul’u Tanıyalım
1956 Yuvacık köyü doğumlu olan Zeki Karabul 6 yaşında İstanbul’a gitti. İlkokuldan sonra hemen iş hayatına başladı 30 sene Mahmutpaşa da esnaflık yaptı.
Daha sonra aile inşaat şirketini kurdu ve şuan müteahhitlik yapıyor.4 Çocuk babası olan Karabul iki senedir Çamoluk ta yaşıyor. 5 aydır ilçe başkanlı yapan Karbul’un hedefi büyük
1) Gölpark:Birinci hedefinin Gölpark  olduğunu ve bunu başardıklarını söyleyen Karabul  bu projeyi heyacanla anlatıyor.”Gölpark büyük projedir.” Bu projeyi kaymakamımız ve belediye başkanımızın katkılarıyla bitirdik. Toplam 35.000 m²   olan bu alana 500 adet Çam,Çınar,Bitki ve süs ağaçları dikildi.
2) Kültür Merkezi
400 m²  alan üzerine yapılacak olan Kültür Merkezi nin hafriyatı alındı. Dört kata olarak yapılması planlanan Kültür Merkez inin alt katları dükkan olacak 2. kat öğrencilerin kullanacağı çok amaçlı salon 3. kat Kültür Merkezi olarak tasarlandı.
3) Yüksek Okul: Yüksek okul için dernek kuruldu aynı zaman da dernek başkanlığını da ben yürütüyorum. Yüksek Okul müracaatımız yapıldı  Rektörlükten Senoto dan onay alarak geçti.Şuan YÖK ten çıkacak kararı bekliyoruz.
4) Sağlık Merkezi: Sağlık merkezinden randıman alamadık . entegre hastane için Giresun dan onay aldık Ankara ya gönderdik.Sağlık Merkezi saat 17:00 de kapanıyor 112 hizmet veriyor 112 de Giresun a bağlı olduğu için Şebinkarahisar ve Alucra da ambulans yetersiz kalsa Çamoluk taki Ambulans oraya yönlendiriliyor bu esnada Çamoluk ta bir hasta olsa mağdur oluyor.İlçemize yeni bir ambulans getirmek için uğraş veriyoruz.
Şuan ilçemizde sağlık merkezinde iki aile hekimi doktorumuz var. Bu personel yaz aylarında yetersiz kalıyor.
5) İlköğretim okulumuzun yemekhanesini yeniledik bahçesine 1700m² beton dökülerek şap atıldı.
6) Banka: banka için hem Ziraat Bankası hem de özel birkaç bankayla görüştük cevap bekliyoruz.
Ak Parti Çamoluk ilçe Yönetim Kurulu:
Başkan: Zeki Karabul
Başkan Yrd.: Yakup Kaleli
Muhasip: Sadık Duyan
Seçim İşleri Başk. Zafer Kaleli
Üyeler:
Zeynel Abidin varıcı
Halil Yerlitaş
Enver Gürsoy
Zeki Gecü
Mehmet Bakırhan
Mustafa Duyan
Muhsin Varıcı
Ş.Zeki Başkan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205