Alucra'lı Başkan İddialı Konuştu

AK Parti İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, hedeflerinin genel seçimlerde Giresun'da 4 milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

Alucra'lı Başkan İddialı Konuştu

Aslen Alucra'lı olan Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, AK Parti ilçe teşkilatlarının her geçen gün daha da canlandığını belirterek, meydana gelen sinerjinin devam etmesini istediğini belirtti. Tütüncü, "Gittikçe çoğalan, hareketlenen, birbirine destek veren bir teşkilat oluyoruz. Bu birlikteliğin neticelerini inşallah 12 Haziran seçimlerinde alacağız. Bu birlik ve beraberliğimizin neticesi de inşallah 40 olacak. Bizim hedefimiz Giresun'da dört milletvekili çıkarmak. Biz çalıştıktan sonra ve bu yolda emeğimizi ve fedakârlığımızı esirgemedikten sonra Allah'ın izni ile başarılmayacak hiç bir şey yok. Tüm teşkilat olarak biz buna inanıyoruz. İnandıklarımızı, doğru olarak tüm vatandaşlarımıza anlatabilirsek başarımız kaçınılmaz olacaktır. Yeter ki bunu gönülden isteyelim ve çalışalım. Biz çalışırsak ve istersek, bu inanmış topluluğun önünde hiç kimse duramaz. Bunu biliyoruz ve hep beraber yaşıyoruz, inşallah tüm Türkiye'ye kanıtlayacağız" dedi.

Kaynak:Yeşilgiresun

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

yeni seçilen il başkanımız hasan ali tütünücü başkanımıza başarılar diliyorum iyi hizmet vereceğine inanıyorum .çamoluğu unutmaz inşallah .SAYGILARIMLA.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205