Çamoluk'ta Yeni Başkan Ergün Bakırhan

Heyecan dolu bir seçimin ardından Çamoluk'ta belediye başkanı değişti.

Çamoluk'ta Yeni Başkan Ergün Bakırhan


31 Mart 2024 Pazar günü ülke genelinde yapılan Mahalli İdareler seçiminde kıran kıran bir mücadele sonucu, bir çok Belediye Başkanlığı el değiştirirken, bunlara Çamoluk Belediye Başkanlığı da eklendi.
2019 yılı ından bu güne  Çamoluk Belediye Başkanlığı  görevinde bulunan, Milliyetçi Hareket Partisi adayı Fatih Düz, bu seçimde koltuğunu yine Cumhur İttifakından , Ak Parti Adayı Ergün Bakırhan'a devredecek.
İsmi gündeme geldiği günden itibaren büyük heyecan ve merak ortaya koyan, Ergün Bakırhan'ın adaylığı Ak Parti tarafından ilan edilmesiyle birlikte başlayan seçim çalışmaları, son yılların en heyecanlı seçim dönemini ortaya koydu.
Özellikle Ergün Bakırhan'ın  Çamoluk için açıkladığı proje ve vaadleri vatandaşlarda heyecanlı bir umudun ortaya çıkmasına neden oldu.
31 Mart 2024 pazar günü yapılan seçimlerde de kesin olmayan sonuçlara göre ipi göğüsleyen taraf Ergün Bakırhan oldu.
Üç adayın yarıştığı seçimlerde Belediye Başkanlığı için Çamoluık Mahallelelrinden toplam 1997 oy kullanıldı.
12 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, Ergün Bakırhan 955 oy, Fatih Düz 686 Oy, Turgay Yenice 338 oy, CHP 6 oy,  Saadet Partisi de 5 oy aldı.
Seçimlerin hemen ardından  Çamoluk Haber stüdyosundan canlı bağlantı ile açıklamalarda bulunan yeni başkan Ergün Bakırhan, görevi teslim alır almaz çalışmalara başlayacaklarını ve bunun etkisini de vatandaşın en kısa sürede göreceğini söyledi.
Ergün Bakırhan  ilk önce Çamoluk Sanayi Sitesi için çalışma yapıp  şehir içindeki imalatçı esnafları siteye taşıyarak gürültü ve görüntü kirliliğinden kurtaracaklarını söyledi.
Yine>; Festival zamanına kadar yeni festival alanı inşa edeceklerini  festival alanı  girişine yapılan kapalı pazar yerini de  farklı bir projede kullancaklarını ve eski pazar yerine kapalı pazar yapacaklarını dile getirdi.

Pazar esnafı ve çarşı içindeki esnaflara etiket konusunda bilgilendirme yapıp, satılan her ürünün üzerinde etiket olmasına dikkat edeceklerini, buna uymayanları da; önce uyarıp daha sonra da cezai işlem uygulyarak etiket konusunu Çamoluk'un gündeminden çıkaracaklarını ifade etti.
Desteklerinden dolayı Çamoluk halkına teşekkür eden Ergün Bakırhan, "Kazanan Çamoluk Olacak" dedi.
 Kesin olmayan seçim sonuçlarının ortaya çıkmasıyla birlikte, Ak Parti taraftarları Ergün Bakırhan ile birlikte konvoy eşliğinde Şehitliğe giderek Kur'an-ı Kerim tilavet edip dua ettiler. Daha sonra konvoy eşliğinde şehir turu atılırken eğlencelere gece geç satlere kadar devam etti.
İşte Partilerin mahalle mahalle adıkları oylar


 

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2024, 11:19

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Orhan torun
Orhan torun - 4 hafta Önce

hayırlı olsun başarılar diliyorum

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205