Çamoluk'tan Erzincan'a Miting Çıkarması

Ak Partinin Erzincan'da yaptığı miting'e Çamoluk'tan yoğun katılım olduğu gözlendi.

Çamoluk'tan Erzincan'a Miting Çıkarması

Toplu açılş törenleri için Erzincan'a giden Başbakan Tayyip Erdoğan'ı dinlemeye gelenler arasın'a,Çamoluk'tan gelenlerde katıldı.
Miting için Çamoluk'tan Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul veTeşkilat üyeleri ,Gençlik Kolları Başkanlığı ve
Çamoluk'tan diğer katılanlarla birlikte Erzincan'a iki Minübüs ve birde özel araç gitti.
Başbakan Erdoğan Miting de yaptığı konuşmada; 
 Hacı Bektaş-ı Veli'nin "Bir olalım, diri olalım, iri olalım" sözleriyle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı etrafında herkesi kenetlenmeye çağıran Erdoğan, kendilerinden önceki koalisyon hükümetinin ekonomiyi getirdiği noktayı eleştirdi. 

Son 8 yılda 3 kat ilerleme kaydedildiğini anlatan Erdoğan, isim vermeden MHP'ye yüklendi ve "Bir taraftan milliyetçiyim diye hava atacaksın, diğer taraftan hazinenin kasasından ses gelecek "tın tın" bir şey yok. Onlar borç sırakıyor biz temizliyoruz" dedi.

Başbakan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

ANKARA-ERZİNCAN ARASI 3,5 SAAT OLACAK
Yol yoksa bağımsızlık, kalkınma yok dedik. Bu işin başına da Erzincan'ın acılarını bilen bir kardeşimizi getirdik. Binali Yıldırım.

Ankara-Sivas hattında, Bursa hızlı tren hattında çalışmalar var. Sırada Sivas-Erzincan hızlı tren hattı var. Bu yılın yatırım projeleri arasına aldık. Ankara'dan hızlı trene bineceksiniz, 3,5 saatte Erzincan'dasınız. Erzincan-Trabzon hızlı tren hattını da projelendirdik. Helga hızlı trene binecek de Ayşem, Fatmam, Hasan'ım, Hüseyin'im neden binemesin.

BAŞBAKAN ALDATTI' DERLER YİNE
Bugün yine toplu açılışlar yapıyoruz. Ana muhalefetin aklı bunları almaz. ‘Başbakan geldi, aldattı' derler yine. Bizim icraatlerımızın ulaştığı yere onların hayalleri ulaşamaz.

ALİ EKBER ÇİÇEK'TEN ALINTI
2006'da Erzincanlı bir halk ozanımızı Ali Ekber Çiçek'i hakka uğurladık. Diyor ki bir türküsünde; Aşık isen dost bağından nuh eyle, Arif ol daima gönül hoş eyle, Her an gönüllere akıp coş eyle, Ummanlara akılmaz sel olmayınca"

KİRLİ SENARYOLAR BİZİ DURDURAMADI
Bizi durdurmak için kirli senaryolar üretildi. Bu milleti birbirine düşürmek için kirli tezgahlar ortaya konuldu. Engin feraseti ile bu millet bu tezgaha gelmedi. Alevilik-Sünnilik üzerinden aramıza nifak sokmaya çalıştılar. Türklük Kürtlük, gerici-ilerici diyerek aramıza fitne sokmaya çalıştılar. Hiçbirine boyun eğmedik. Bunlara rağmen bir olduk, diri olduk, iri olduk. 

ETNİK, DİNSEL, BÖLGESEL MİLLİYETÇİLİK YAPMAYACAĞIZ
Şunu asla unutmayın biz birbirimize ne kadar kenetlenirsek Hacı Bektaş Veli'nin dediği gibi o kadar iri o kadar diri olur o kadar güçlü oluruz. Yapay tartışmalarının nifak oyunlarını bozduğu sürece bizi kimse tutamaz. Onun için etnik, dinsel, bölgesel milliyetçilik yapmayacağız. Hep birlikte Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı çatısı altında toplanacağız.

ONLAR BORÇLANDI BİZ ÖDEDİK
Son 8 yılda 3 kat ilerleme kaydettik. Bu ülke 3 haneli enflasyon gördü biz geldiğimizde yüzde 30'du. Şimdi 4.18. nereden nereye. Bu ne demek son 41 yılın en düşük enflasyonu demek. Bir tarafta küresel kriz bir tarafta Türkiye. Kendi kaynaklarımızla. Bizden önce MHP DSP ANAP vardı. 30 milyar dolar IMF borç aldılar. Ödedik 5.5 milyar borcumuz kaldı. Onlar borçlandı biz ödedik.

MİLLİYETÇİYİM DİYE HAVA ATIYORLAR
Bir taraftan milliyetçiyim diye hava atacaksın, diğer taraftan hazinenin kasasından ses gelecek "tın tın" bir şey yok. Onlar borç sırakıyor biz temizliyoruz. Bunlar aynı birbirinden farkları yok. CHP'si de MHP'si de aynı. MHP CHP'ye gönül verenler gerçekler ortada bu oyunu birlikte bozalım. 12 Haziranla yeni bir döneme giriyoruz. 4 yılı konuşmayacağız. 2023'ü konuşacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılını konuşacağız. Dünyanın ilk 10 ekonomisi arasında yer alan bir Türkiye'yi konuşacağız.

BUNLAR BEYAZA KARA DERLER
‘Tunceli'ye üniversite kurmazsınız' diyenler vardı bu parlamentoda. Biz Tunceli'ye üniversite kurduğumuz zaman teşekkür bile etmediler. Bunca ancak beyaza kara derler. Varsın öyle desinler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205