Delegelere Söz Verilmeyen Kongrede Muhterem Memiş Yeniden Başkan Seçildi.

Giresun Federasyonu 5. Olağan Kongresi yapıldı.

Delegelere Söz  Verilmeyen Kongrede Muhterem Memiş Yeniden Başkan Seçildi.

16. Ocak 2022 Pazar Günü İstanbul Bağcılar Belediyesi Kültür Mewrkezinde yapılan 5. Olağan kopngre ile  mevcut başkan Muhterem Memiş yeniden seçildi.

Kongreye Federesyona üye ilçe ve yeni katılan hemşehri derneklerinin tespit ederek federasyona ilettiği delegeler katıladılar.

Tek aday nedeniyle açık oylamanın yapıldığı kongrede, oy birliği ile  mevcut Başkan Muhtarem Memiş  güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Kongreye, TBMM İdatre Amiri ve Federasyonun kurucu başkanı Hasan Turan, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Eyüpsultan Belediyesi Eski  Başkanı Remzi Aydın, Siyasi Parti temsilcileri, ve bazı bürokratlar katıldı.

Bir Çok Bürokrat ve siyasetçinin konuşma hakkı elde ettiği Giresun Federasyonu 5. Olağan Kongresinde, programda olması ve ikaz edilmesine rağmen, hukukçu olan divan başkanı tarafından, pandemi gerekçe gösterilerek, dilek ve temenniler

maddesi kongrede icra edilmedi.

Kongreye katılan delegeler; yalnız, oylamalarda "kabul" oyu için kaldırdıkları elleri ile kalmış oldular.

Bazı delegelerin bu konuya tepki gösterdikleri görüldü. 

Çamoluk Haber Editörü Kazım Karaçoban'da bu uygulamaya tepki göstererek, dip dibe hatıra  fotoğraf çeklilmek, horon oynayıp halay çekmekten bulaşmayan Corona  delegelerin konuşması ile mi yayılacak dedi.

Kongre, Başkan Muhterem Memiş'in açılış konuşması ve Divan seçimi ile başlarken, Kongrede, TBMM İdare Amiri İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Bağcılar Belediye Başkanı, Lokman Çağrıcı, Eyüpsultan Eski Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Sebahattin Kayas ve bazı siyasi ve bürokratlar konuşma yaptılar.

Geçmiş dönem görev yapan yöneticilere de palket verilen kongrede; Başkan Muhterem Memiş ve ekibinin sunduğu liste yapılan açık oylama ile birlikte kabul edilmiş oldu.

Kongrede yapılan oylama ile yönetim kurulu üyeliklerine, Çamoluk'tan Yunus Acar, Hasan Cebbar ve Fatih Aydın'ın  girdiği görüldü. 

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2022, 10:08

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205