Giresun Ak Parti'de Bayan Millet Vekili Aday Aday'ı

Giresun Ak Parti kurucu üyelerinden Nilüfer Demir Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Giresun Ak Parti'de Bayan Millet Vekili Aday Aday'ı

 

Giresun Ak Parti kurucu üyelerinden Nilüfer Demir Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
Partinin çeşitli kademelerinde görev alan Demir bu dönem Giresun’dan bir bayan adayın olmasını ve Genel Merkezi’nde uygun görmesi halinde Giresun’a hizmet yarışında var olacağını açıkladı.
Bu güne kadar Giresun’dan bir bayan vekilin olmadığını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle bu dönem meclise bayan vekil girmesi konusunda talepleri değerlendireceğini ifade eden Nilüfer Demir, “Bende bu dönem aday adaylığımı açıklıyor, Giresun’umuz ülkemiz milletimiz için hayırlısı neyse onun olmasını temenni ediyorum” dedi.
Kendisinin bu konuda Giresun halkından destek istediğini ve vatandaşlarımızdan yapılan araştırmaların neticesinde bir bayan vekil görmek olduğunu arzu ettiklerini söyledi.
Nilüfer Demir Giresun Merkez doğumlu evli ve 2 çocuk annesi.

Kaynak: Giresunekspres.com

YORUM EKLE
YORUMLAR
adsız kahramanlar
adsız kahramanlar - 13 yıl Önce

HELAL BE KARDEŞİM SANA VEKİLLİK YAKIŞIYOR.DURMAK YOK YOLA DEVAM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.........."

ABDULLAH BEY TÜRK
ABDULLAH BEY TÜRK - 13 yıl Önce

KIZIM OTUR OTURDUĞUN YERDE. SENİN NEY PROJEN VAR. ORA GİDİPTE KANEVİCEMİ YAPCEN, ELLER KONUŞUPTA PARMAKMI KALDIRCEN. ÖLE PARTİ KURDU DEYİ OY ALİP ESNİ OARAMI GÖNDERCEZ HE..HA BUNU BİLKİ YOK ÖLE BİŞİ. BİZ UYANMIŞEZ. GÖZÜMÜZDE AÇILDİ. Bİ CANİKLİYİ YOLLADIK OSMAN ÖDENİ, TÜTÜNCİYİ ÇAKIRI YANINA ALIP ABAT YAPTİ.VERMİİK SİZE OY

memur
memur - 13 yıl Önce

abdullah beyi yaptığı yorum nedeniyle van-ı gönülden destekyiorum ya bu kadar basit mi vekllik git evinde otur çocuklarına anılk yap. senin giblerin yüzünden ülke bu hale geliyor. hani bi vasfın olsa bi projen bişey demiyeceğim ama bilmiyorum. bu kadar basite indirgenmemeli.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205