HAS Partiden Çamoluk Çıkarması

Halkın Sesi Partisi, Giresun Millet Vekili adayları ve Giresun İl Başkanı ile birlikte Çamoluk’a gelerek, halkla görüşüp esnaf ziyareti yaptılar.

HAS Partiden Çamoluk Çıkarması
Halkın Sesi Partisi, Giresun Millet Vekili adayları ve Giresun İl Başkanı ile birlikte Çamoluk’a gelerek, halkla görüşüp esnaf ziyareti yaptılar.
Çamoluk İlçe Başkanı  Ümit Akmaz’ın da katıldığı esnaf ziyaretlerinin verimli geçtiği bildirildi.
12 Haziran da yapılacak olan Millet Vekilliği genel seçimleri için hazırladıkları projeleri anlatan Has Parti heyeti Çamoluklulardan  destek istedi.
Yapılan ziyaretlerde vatandaşların HAS Partinin, İktidar Partisinin alternatifi olduğunu belirterek,Çamoluk’a yapılan bu ziyaretin kendilerini memnun ettiğini söylediler.
Çamoluk Ziyaretine HAS Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Anapa ve Millet Vekili Adayları,
Mehmet Başer Sami Kadıoğlu,Mustafa Kahyaoğlu ve  Kaya Erdemir katıldılar.
 
 
Ziyaretle ilgili olarak Çamoluk ilçe Başkanı Ümit Akmaz yaptığı açıklamada,
Çamolukluların HAS Parti heyetine karşı gösterdiği misafirperverliğe teşekkür eden İlçe Başkanı, “İlçe halkı bize en güzel teveccühünü gösterdi. Ben şunu diyorum bir ilçe başkanı olarak ve sorumluluğumu hissederek, eğer Ak Parti 2002 yılından bu yana bu ilçeye yeteri kadar hizmet verildi ise buyursun herkes desteğini versin.
Ama bakıyorum Gölova’ya bizden daha fazla hizmet almış, bakıyorum Koyulhisar’a gereğinin daha fazlası hizmet almış, Alucra yine öyle,peki Çamoluk da ise  hizmet almak değil,tam tersi verilen hizmetleri geri alınmış.
Onun içindir ki eğer benim insanım memnun ise buyursun Ak Partiye versin oyunu,eğer değil ise alternatif biziz diyoruz ve Allah’ın izni ile bu ülkeyi yönetmeye hazırız”  dedi
 
Çamoluk Haber
 


















YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205