İlginç Bir 'EVET' Sebebi

Dereli'nin Çengel Köyü'nde yaşayan İETT emeklisi Yaver Aydın, sağlığını önce Allah'a, sonra AK Parti'ye borçlu olduğunu belirterek "Borcumu ödemek için referandumda evet diyeceğim" dedi.

İlginç Bir 'EVET' Sebebi

Başbakan'dan bir de isteği olduğunu belirten Aydın, "Başbakan Erdoğan'ı İstanbul'da İETT işçisi olduğum yıllardan tanıyorum. Emekli olup memlekete geldikten sonra da rahatsızlandım. Hangi doktora gitsem insan muamelesi gösterilmiyordu. O hastane, bu hastaneye gönderiyordu.
Hastane hastane dolaşmaktan daha çok hasta oldum. AK Parti iktidara geldikten sonra da hangi hastaneye gitsem Bey gibi karşılıyorlar. Önceden yüzüme bakmayanlar şimdi Yaver Bey diyorlar. Hastaneler de düzen değiştikten sonra 2007 yılında böbreklerimi aldırttım. Şimdi de diyalize giriyorum. Hatta özel hastanelere dahi gidebiliyorum. Bu yüzden sağlığımı önce Allah'a sonra Başbakan Erdoğan'a borçluyum. Bu borcumu ödemek için referandumda evet diyeceğim. Referanduma kadarda üzerimde “Sağlığımı önce Allah'a Sonra size borçluyum. Borcumu ödüyorum “evet” diyorum” ve yine askere gidecek çocuğum olduğu için “Çocuğuma kurşun attırmamak için evet diyorum” yazılı kıyafetimle dolaşacağım.”
BAŞBAKANA MEKTUP GÖNDERDİ
Başbakan Erdoğan'a ve bir de ilçe kaymakamına postahaneden mektupta gönderen Yaver Aydın; “Başbakan'a mektup gönderiyorum çünkü Başbakan Erdoğan'dan terli gömleğini istiyorum. Başbakan bana gömleğini gönderirse onu çocuklarıma miras bırakacağım.
Diğer mektubu da Kaymakama yolluyorum. Kaymakama yolladığım mektubumda ise bir yolum var, diyaliz hastasıyım. Arabalar kapıma kadar çıkamıyor. Bu yolum yapılmasını istiyorum.” dedi.
Kaynak: Yeşil Giresun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205