Nilüfer Demir Gazeteciler Cemiyetini Ziyarete Etti

Giresun Ak Parti Milletvekili aday adaylarından Nilüfer Demir Giresun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 Nilüfer Demir Gazeteciler Cemiyetini Ziyarete Etti
Giresun Ak Parti Milletvekili aday adaylarından Nilüfer Demir bugün, Giresun Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Nilüfer DEMİR yaptığı açıklamada neden aday olduğunu ve Giresun için yapacaklarını anlattı. Ak Partinin Giresun kurucu üyelerinden biri olduğunu ve ev hanımlarının artık profilinin değişmesi gerektiğini siyasette olmalarının vakti geldiğini söyledi.
Genel merkez ve partisinin uygun görmesi durumunda Giresun dan bir ilk yapmak istediklerini bayan milletvekili olarak meclise girmelerinin Giresun vatandaşlarımızın isteğinin bu yönde olmasını istediklerini aldıkları olumlu telefonlardan ve tebriklerden anlaşıldığını anlattı.
Özellikle ev hanımları için kendisinin projeleri olduğunu onlarında istihdamı konusunda meclise girdiğinde bu konu ile ilgili ivedilikle çalışma yapacaklarını anlattı.
Bu nedenle 12 Haziran 2011 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Giresun ilimizden bütün vatandaşlarımızın desteği ve gayretleri ile Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayı olmaya karar verdiğini söyledi
Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bu seçimlerde kadın adaylara pozitif ayrımcılık yapacağını ve daha fazla kadın milletvekilini mecliste görmek istediğini beyan ettiğinden bu yarışta kendisinin de olduğunu söyledi.
Siyasetin bir amaç değil, hizmet için bir araç olduğu bilinciyle; giderek dünya liderliğine aday olan ülkemizin, Giresun’umuzun, Sanayi, Tarım-Hayvancılık ve Turizmin cazibe merkezi haline getirme hedefi ve azmiyle değerli hemşerilerimin teveccühüne layık olma arzusuyla yola çıktığını ve bu yolda hep beraber yürümek arzusunda olduğunu söyledi.
Gücün değil gönüllerin adayı olduğunu ve bunu da inşallah başaracağını beyan etti. İnsanı yücelt ki devlet yücelsin Sevdamız millet işimiz hizmet ve her şey Giresun için diyerek ziyaretini tamamladı.


 Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nejla Cindemir
Nejla Cindemir - 13 yıl Önce

Bu cesaretinizden dolayı sizi kutluyorum çıkmış olduğunuz bu yolda bir ev hanımı oarak sonuna kadar yanınızdayız. Haydin hanımlar bu meseleyi kendimize görev sayalım ve elimizden geleni yapalım evet neden mecliste bir tane ev hanımı vekil yok yoksa onlar oy kullanmaktan başka bir ieşmi yaramıyorlar. Parti gözetmeden sonuna kadar yanınızdayız

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205