Savaş Akarçeşme'den Gövde Gösterisi

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Savaş Akarçeşme,düzenlediği toplantıyla projelerini tanıttı.

Savaş Akarçeşme'den Gövde Gösterisi

 Akarçeşme’den Gövde Gösterisi

Ak Parti Çamoluk Belediye Başkan Adayı Savaş Akarçeşme  İstanbul’da gövde gösterisi yaptı.
Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan Adayı Avukat Hilmi Türkmen’in desteği ile, Üsküdar Kirazlıtepe, Boğaziçi Yaşam Merkezinde  2 Mart 2014 Pazar günü, yemekli proje tanıtım toplantısı yapıldı.
41 Proje Kırkbirkere Maaşallah  adı verilen toplantı için, tüm köy ve mahalle derneklerine davetiye gönderilerek  katılmaları sağlandı.
Yaklaşık 1000 kişilik olarak düzenlenen toplantıya katılımın  yüksek olduğu gözlendi..
Akşam 18:00’da başlayan  toplantıda, ilk olarak Çamoluk Ak Parti  İlçe Başkanı Hafız Gecü söz aldı.
İlçe Başkanı yaptığı açıklamada; “Bizler Savaş Akarçeşme’yi başkan adayı yaparak sahip çıktık bundan sonra sıra siz de siz sahip çıkacaksınız” dedi.
Gecü, Çamoluk’un hizmet alabilmesi için Belediye Başkanının iktidar partisinden olmasının faydalı olacağını  iddia etti.
Yaklaşık 25 senenin hibe olduğunu söyleyen Ak Parti Çamoluk  İlçe Başkanı Hafız Gecü,mevcut başkanın başka bir partiden seçildiğini  ve iki yıl sonra Ak Partiye  katıldığını ancak, hiçbir zaman Ak Partili olamadığını dile getirdi.
11 yıllık ilçe Başkanı olduğunu ve Savaş Akarçeşme’ye sahip çıkacaklarını  söyleyen Hafız Gecü, Çamoluk için kısa, orta ve uzun vadeli projeler olduğunu ve yapamayacakları projeleri de, açıklamayacaklarını söyledi.

Daha sonra söz alan Ak Parti belediye Başkan Adayı Savaş Akarçeşme’de  Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı  Hafız Gecü’nün Çamoluk  için gece gündüz çalıştığını  ve, bu nedenle  kendisine teşekkür ettiğini söyleyerek başladığı konuşmasında, 30 Mart’ta  kimin nereyi kazandığı değil, Ak Partinin kazanmasının  önemli olduğunu söyledi.
Çamoluk’un % 82 Ak Parti  seçmeninin olduğu bir ilçe olduğunu ancak, yerel seçimler nedeniyle  farklı hesapların yapıldığını söyleyerek, çeşitli sebeplerden meydana gelen bölünmelerin Çamoluk’a zarar verdiğini  dile getirdi.
Kendisinin de Çamoluk’lu olduğunu  söyleyen Akarçeşme,sosyal ve ekonomik nedenlerden dolayı bir çok Çamoluk’lu gibi  İstanbul’a gelmek zorunda kaldıklarını   burada tahsil hayatını devam ettirdiğini, bunun sonunda da, eğitimci olarak gençlere hizmet ettiğini söyledi.
Akarçeşme, insanlara hizmet etmenin bir diğer yolunun da siyaset olduğunu  bundan böyle de siyasette hizmet edeceğini açıkladı.
Çamoluk’un ,çıkmaz bir sokak olduğunu söyleyen Savaş Akarçeşme, aynı kaderi Bilecik’in söğüt ilçesinin de paylaştığını  buna rağmen , 6 asır 3 kıtaya adalet  dağıttığını söyledi.
Çamoluk’lu bir çok işadamının olduğunu  ve bunların çabasıyla gündeme gelen, Çamoluk Meslek Yüksek Okulunun temelinin de 19 Mart’ta atılacağını açıkladı.

Çamoluk’un nüfusu kadar az olan bir ilçeye TOKİ’nin  konut yapmadığını  söyleyen Savaş Akarçeşme,Yapılan 96 konutun yakında hak sahiplerine teslim edileceğini ve  2. Etap için de çalışmaların başladığını söyledi.
Çamoluk belediyesinin organizetörlüğünde Çamoluk Sanayi  Sitesinin  yapılacağını ve Üsküdar Belediyesinin katkıları ile de, Çamoluk Otogarının yapılacağını dile getirdi.
Çamoluk’a 36 odalı  öğretmen evinin yapılarak hizmete açılacağını söyledi.
Bizde Ben yok biz var diyen Savaş Akarçeşme, Çamoluk  Kent Meclisini kuracaklarını söyledi.
Savaş Akarçeşme’den sonra kürsüye gelen Ak Parti Üsküdar  Belediye Başkan Adayı Av. Hilmi  Türkmen de Seçimlerden sonra Çamoluk’a  her türlü  desteği  vereceklerini söyledi.
 
 Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
çamoluk lu
çamoluk lu - 10 yıl Önce

sayın Hafız GECO bu heba olan 25 senenin yarısında senin emeğin var çamoluk için Allah rızası için ne yaptınız ya açıklarmısınız ama açıklayamazsınız çünkü siz iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir ilçe yönetimisiniz ilçe yönetimi olarak diğer il ve ilçelerdeki yönetim memleketleri için çaba ve gayret içinde ama ÇAMOLUK'TA ise birbirinizin ayağının altını kazıyorsunuz ama merak etmeyin bu sefer hepiniz o sandığa gömüleceksiniz sayın başkancık sonunuz 30 mart bekleyin .....

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 10 yıl Önce

Bölgemizde TARIM ÜRETİMİ ve köylerden ilçe merkezine ucuz ve sürekli ULAŞIM sağlanırsa İLÇEMİZ EKONOMİSİ CANLANACAKTIR. Özelikle SERA YAPIMI ile 12 ay taze sebze ile dışarıya bağımlılık sona erecektir.
Bugün 12 AY KÖYDE YAŞAYAN köylümüz dahi marketlerden fabrika YUMURTASI almakta. Köylümüzü bilgilendirerek SAĞLIKLI BESLENME için mutlak kendi gıdalarını kendileri üretmeleri.
Savaş hocamın KAPALI PAZAR ALANI projesi ile de köylümüz ürettiği ürünü pazarda satma fırsatı olacaktır. Kapalı pazar alanı bölgemiz için örnek teşkil edecektir.
Savaş hocamın 41 PROJE ile Çamoluk ilçemiz değer kazanacak ve gerek köy arazilerimiz değerleneceği ve gerekse yaşam kalitesi yükselecektir.
Projelere tüm köyler sahip çıkarak maddi manevi destek vermelidir. Unutulmamalı ki bu vadi bizimdir ve bizden başka kimse bir tuğla koymaz.
YOLUN AÇIK OLSUN SAVAŞ HOCAM..
Kemal KUŞCUL -- BAYIRKÖYÜ --ZAGPA....

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205