Yaşabey Kalebaşı; "Çamoluk Belediye Başkanı Ak Partili olmalı"

Çamoluk Derneği Eski Başkanı Yaşabey Kalebaşı, "Çamoluk Belediye Başkanı Ak Partili olması gerekir."

 Yaşabey Kalebaşı;

Çamoluk Derneği eski başkanı Yaşabey Kalebaşı, Hafta sonu yapılan Çamoluk Dernek Kongresinde yaptığı açıklama ile,30 Martta yapılacak olan seçimlerde,  “Çamoluk Belediye Başkanının Ak Partili olması gerekir dedi.”
Yaşabey  Kalebaşı,kongrenin sonunda yanlış anlaşılmalara yol açmaması için bir iki konuya açıklık getireceğini söyleyerek başladığı  konuşmasında; ”Saadet Partisi Adayı, Davut Beyi yakinen tanıyorum. Kendisi ile ticaretimizde olmuştur. Kendisi iyi bir arkadaşımız, işinde ticaretinde düzgün ve başarılı bir kardeşimiz,ama Davut Abi kusura bakma, biz Çamoluk’ta Ak Partiyi kazanması için desteklemeliyiz ve herkesinde desteklemesi gerekiyor dedi. her ne kadar tarafsız da olsak da mevcut durum gereği Çamoluk’a hizmet alabilmek ve Çamoluk’a bir şeyler yapabilmek için,iktidarda olan partinin kazanması gerekir.” dedi.
Yaşabey  Kalebaşı’nın açıklamaları üzerine söz alan Davut Tepeyurt’ta, bir önceki Belediye Başkanının Saadet Partisinden seçimlere girerek başkanlığı kazandığını,ancak daha sonra Ak Partiye geçtiğini söyleyerek tepki gösterdi.
Davut Tepeyurt;”14 ay Saadet Partisinde kalan Belediye Başkanı Özcan Çinici, 36 aydır da Ak Partide, yapılanlar ortada dedi.”

Çamoluk Haber
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Tugay KARABULUT
Tugay KARABULUT - 10 yıl Önce

Bu yazıyı okuduktan sonra bir kez daha anladım ki çamoluğun önüne engel olan maddi sıkıntılar değil manevi sıkıntılar. güçlünün yanında olmak mantığı güçlü batılda olsa onun yanında olmayı gerektirir.
-Filistin'in değil israil'in yanında mı olalım?
-Mursi'nin değil sisi'nin yanında mı olalım?
-Doğu Türkistan'ın değil Çin'in yanında mı olalım?
-Bir gün bu ülkede CHP VEYA BDP iktidar olsa çıkarlarımız için,güçlü o diye onun yanındamı olalım?

Şu net bir şekilde ortaya koyulmuş oldu Çamoluğu ve Ülkemizi parası olan cahiller değil ilmi olan Hakkı haykıran alimler kurtaracaktır.

muhlis
muhlis - 10 yıl Önce

Söylenen şu:''Saadetten seçildi,ak partiye geçti.''İki parti de memnun değil.Allah müstehakkınızı versin.''İşleri ehline verin'' diyen yanılmaz düsturdan sapar,ilkel bir şekilde köycülük kabilecilik,mahallecilik yaparsanız memnun olamazsınız.Benim adamım olsunda nasıl olursa olsun düşüncesi ile doğru bulunamaz.Allah bize acısın yoksa kılavuzu karga olanın burnu neyden kurtulmaz bilirsiniz.Selamların en güzeli ile selamlıyorum.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205