Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin'in Çanakkale Zaferi Mesajı

Çamoluk Kaymakamı Efecan şahin 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yılı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin'in Çanakkale Zaferi Mesajı
 Türk tarihinin  dönüm noktalarından biri olan 18 Mart Çanakkla Zaferinin 104. yılı nedeniyle Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin bir mesaj yayınladı.
Kamaymakam Efecan Şahin mesajında;

"Türk tarihine altın harflerle yazılan ve tarihte eşine ender rastlanan kahramanlık destanlarından biri olan Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünü, Şehitler Anma Günü olarak idrak ediyoruz.

Bu anlamlı günde, kutsal vatan topraklarının bölünmez bütünlüğünü, milletimizin birlik ve beraberliğini canları pahasına müdafaa ederek en yüksek mertebeye erişen şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Çanakkale savaşları, vatanın bölünmez bütünlüğü ve istiklali söz konusu olduğunda şartlar ne olursa olsun bu milletin neleri başarabileceğinin en bariz göstergesidir.

Vatan şairi Mehmet Akif in dediği gibi;
“Sahipsiz memleketin batması haktır, Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır.”

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Deniz Zaferinin 104. Yıldönümünde bizlere istiklalimizi ve istikbalimizi sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi bir kez daha rahmet minnet ve şükranla anıyorum" dedi.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2019, 09:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205