Şebinkarahisar'a Şehit Ateşi Düştü!

Profesyonell asker olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapan Uzm. Çavuş Birkan Gündüz teröristler tarafından açılan ateş sonucu Şehit oldu.

Şebinkarahisar'a Şehit Ateşi Düştü!
Son günlerde  Sokağa çıkma yasağının uygulandığı Sur İlçesi'nde, teröristler tarafından sokaklara kazılan hendeklerin  ve barikatların kaldırılması ile birlikte bölgedeki teröridtlerin de etkisiz hale getirilmesi içn yürütülen çalışmalar devam ederken bir şehit ateşi de Şebinkarahisar'a düştü.

Profesyonel asker olarak Diyarbakır'ın Sur ilçesinde görev yapanŞebinkarahisarlı Uzm. Çavuş  Birkan Gündüz   teröristler tarafından açılan ateş sonucu Şehit oldu.

Şebinkarahisar'ın Baybasan köyünden olan Uzman çavuş Birkan Gündüz'ün şehit haberi,Şebinkarahisar,Alucra Ve çamoluk'ta büyük üzüntüye sebep oldu.
Şehit Uzman çavuş Birkan Gündüz'ün 1 aylık nişanlı olduğu açıklandı.
Şehit'in naaşının Çarşamba günü şebinkarahisar'da toprağa verilecek.

25 yaşındaki Birkan Gündüz'ün şehit haberi , baba Nadir ve anne Nasibe Gündüz'e Bayhasan köyüne bağlı Elmaağaç Mahallesi'ndeki evlerinde Kaymakam Murat Çağrı Erdinç tarafından verildi. 


Çamoluk Haber olarak,şehidimize Allah'dan Rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2015, 10:29

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
mesut KARAKUŞ
mesut KARAKUŞ - 8 yıl Önce

emir büyük yerden,ne desek ne faydasi var...
Allahim sabir versin.
kederli ailesine ve sevenlere başsağliği dilerim..

FATİH AYDIN
FATİH AYDIN - 8 yıl Önce

bu arada şunu da eklemek isterim ki; hacı canik ağabeyin listesini birlikte hazırlıyoruz. yani biz biriz beraberiz. bu tip ayrılıkçı haberler yapmak yerine; 2 yıldır yapılan yetim, burs, iş ve işçi bulma, çamoluk hastaneye ve milli eğitime yapılan destekler, kaymakamlık ve belediye ile uyumlu ilişkilermiz haber konusu olsaydı topluma daha faydalı olurdu diye düşünüyorum.

Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 8 yıl Önce

bu vatan uğruna şehit düşen birkan gündüz kardeşimize Allah'dan rahmet, acılı ailesine ve sevenlerine Allah sabırlar versin. mekanın cennet olsun şehidim.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205