Akgençlik Başkanı Metin Gençleri Bakırhan'la Buluşturdu.

Çamoluk Ak Parti Gençlik Kolları şube Başkanı Furkan Metin ve Çamoluklu gençleri, Çamoluk Ak Parti Belediye Başkan adayı İş insanı Ergün Bakırhan'la bir araya getirdi.

Akgençlik Başkanı Metin Gençleri Bakırhan'la Buluşturdu.

Çamoluk Belediye Başkan adayı Ergün Bakırhan Çamoluk ziyareti dolayısıyla gittiği memleketin de gençlerle bir araya gelerek soru cevap şeklinde gençleri dinledi.

Buluşma 5 Mart 2024 Salı Çamoluk Köroğlu Mahallesi Avcı Köşkü'nde gerçekleşti. Kimi genç bireyler Meslek Lisesinden bahsederek, bizler kendi mesleklerimizi kendi memleketimizde icraat etmek istiyoruz burada okuyup burada istihdam iş imkanı sağlamak istiyoruz şeklinde geldi. Kimi Besicilikle elde edilen sütlerin işlenmesi gelir kaynağı olabilir düşüncesini dile getirdi.

Söz konusu gençler olunca günümüzün sorunlarından bir tanesi hareketsiz yaşamdı. Spor salonu, yüzme havuzu, ve Çamoluk Spor'u canlandırıp daha iyi konumlara getirmek oldu.

Sohbette öğrenciler ise belediye başkan adayı Ergün Bakırhan ile birlikte olmaktan son derece keyif aldıklarını belirtirken, "bugün bizimle birlikte olduğunuz için size ayrıca teşekkür ediyoruz öğrenci ve gençler olarak bugün sizden talep ve isteklerde bulunduk siz de çok samimi bir şekilde istek ve taleplerinizi alıp yerine getireceğimizi belirtiniz bu ayrıca bizleri memnun etmektedir Biz öğrenci ve gençler olarak size görevinizde başarılar diliyoruz" denildi.

Belediye Başkan adayı Bakırhan, ‘Her zaman gençlerimize ayrı bir sempatim var. Gençliğe ayrı bir değer veriyorum. Yarınlarımız olan siz gençler benim için çok kıymetli ve değerlisiniz. Sizin her talebiniz ve isteğiniz başım üstüne her zaman olduğu gibi bugün de yarın da sizlerin yanındayım ve olmaya da devam edeceğim. Sizler öncelikle bizim değerlerimizsiniz, sizler ilçemiz için memleketimiz için ülkemiz için yarınlarımızın aydın kişileri olacaksınız, bizler baki değiliz, sizler bizim geleceğimiz ve teminatımızsınız, eğitim başta olmak üzere hayatınızda başarılar diliyorum’ dedi.

Haber: Murat Özdemir

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2024, 09:13

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fahrettin karabul
Fahrettin karabul - 1 ay Önce

FETÖ TERÖR ÖRGÜT ÜYELİĞİNDEN HÜKÜM GİYMİŞ Eski Ak parti Belediye Başkanı vatan haini Savaş Akarçeşmenin Yeni Belediye başkan Adayı Ergün Bakırhanı Etiketleyerek, sayın Ergün Bakırhan Liderliğinde hazırladığımız diyor turizm ekonomi projeleri vs vs
Bu FETÖCÜ alçağın önderliğinde Ergün Bakırhan TAVŞAN ATLET HÜKMÜNDE Bir yıl öncesinden çalışmalara başlayan Alçak vatan haini FETÖ Terör örgütü hüküm yemiş ve 6 yıl yatmış hain odakların üyesi 15 temmuz Darbe isbirlikcilerindendi
Bir Ak partili seçmeni ve üyesi olarak Bu hainlerin Desteklediği adaydan aynı çizgi paralelinde hareket etmekte, gibi

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205