Çamoluk Kültür Merkezi İnşaatı Durdu.

Çamoluk Kültür Merkezi İnşaatı,yapılan şikayetler sonucu durduruldu.

Çamoluk Kültür Merkezi İnşaatı Durdu.
Çamoluk Kültür Merkezi İnşaatı Durduruldu.
 
Yapımına 1 Ağustos 2010 da başlanan Çamoluk kültür Merkezi inşaatı,  güvenlik tedbirleri alınmadığı  yönbünde yapılan eleştiriler sonucu inşatı yapan firma tarafından durduruldu.
 
Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul’un inşaat çalışmalarında  Çamoluk Sağlık Merkezi yolu üzerine dökülen kumun kaldırılması için,Çamoluk Belediye Başkanlığına yaptığı müracatta,Kültür Merkezi İnşaatının sorumlusunun kaymakamlık olduğunu bildirmesi ile birlikte,  Kumun kaldırılması için İlçe Emniyet  Müdürlüğüne müracatta bulunduğu  bildirildi.
Tüm bu gelişmeler  le birlikte ,inşatın işçiliğini yapan firma tarafından gerekli tedbirler alınıncaya kadar inşaat faaliyetlerinin durdurulduğu açıklandı 
Konu ile ilgili olarak görüşlerini aldığımız Zeki Karabul;”İnşaat çalışmalarında hiçbir güvenlik tedbiri alınmıyor, inşaat için getirilen kumlar yola dökülüyor ve ilçe Sağlık Merkezinin girişi bir hafta boyunca trafiğe kapatılıyor. Yapılan bu çalışmalar vatandaşa zarar vermeye başladı .
Kültür Merkezinin yapılması için mücadele edenlerin başında geliyorum, ancak bir hizmet yapılırken bir diğeri aksatılamaz.
Ben, inşaatın devam etmesini istiyorum ama tüm sorumluluklar yerine getirilmek şartıyla, deyim yerindeyse buraya gecekondu yapılmıyor,yapılan, bir kültür merkezi” dedi
Zeki Karabul yaptığı açılamalarda, konu ile ilgili olarak yetkilileri uyardıklarını ancak sonuç alamayınca bu yola baş vurmak zorunda kaldığını belirterek “bu konunu her zaman takipçisi olacağım” dedi.
 
Aynı konu ile ilgili olarak adının açıklanmasını istemeyen
Kültür Merkezi inşaatının yüklenici firma yetkilisi, Belediye tarafından inşaat için getirilen komun yola döküldüğünü doğrulayarak,”bu inşaat için buraya dökmeye mecburuz ,ayrıca burası de resmiyette yol değil. Maliyenin arazisi ve Çamoluk Kaymakam’ının özel ricasıyla yol olarak kullanılıyor” dedi. Firma yetkilisi yaptığı açıklamada; Bizler bu işin işçiliğini yapıyoruz inşaat güvenliği bize ait değil dolaysı ile de şikayetten sonra gerekli şartlar yerine getirilene kadar biz çalışmaları durdurduk” dedi.
 
Yapılan şikayetle Çamoluk’un zarar gördüğünü belirten firma yetkilisi şu ana kadar yapılan masraflarda Çamoluk ve Çamoluk’lu nun, hiçbir katkısının bulunmadığını belirterek masrafların tamamen İlçede inşaatı bulunan, HES ler tarafından bağış yoluyla karşılandığını söyledi.
Ayrıca şikayetlerin kişisel sıkıntılardan kaynaklandığını açıkladı.
Çamoluk Kaymakamının inşaatın devam etmesini istediğini söyleyen firma yetkilisi, kendilerinin gerekli önlemler alınmadan işe başlamayı düşünmediklerini söyledi.
Kültür Merkezi İnşaatının kaba işinin bittiği ve tuğla örmelerine başlandığı açıklandı.
 
Çamoluk Haber olarak yaşanan bu olumsuzlukların en kısa sürede giderilerek Kültür Merkezi inşaatının tamamlanıp Çamoluk’lu nun hizmetine sunulmasıdır.
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharrem mest
muharrem mest - 13 yıl Önce

ben çamoluk ta kimin ne iş yaptığını anlamış değilim .allah için ve hizmet yapmak için çamolukta kimsenin çalıştığını görmedim çıkarları olmasa .selam vermezler. bizde particilik olduğu müddetçe 1 santim dahi ilerleyemeyiz.hep yalaka olmuşuz.şakşakçı bir milletiz.vesselam.




















çamolukta

mustafa tepetam
mustafa tepetam - 13 yıl Önce

çamoluğa sanki çok hizmet yapmışlar gibi yapılan hizmetin önüne taş koyuyolar ,sağlık ocağının yolu diyer taraftan orası kestirme olduğu için kullanılıyo,madem bu kadar rahatsız oldu halk ,gitsinler HES lerin halka verdiği zararları görsünler yol kalmadı sarpkaya köyüne gidene kadar bin çukura düşüyo araç .ırmak yatağı anası ağlattılar oralara tepki göstersinler.

MUAMMER TEPETAM
MUAMMER TEPETAM - 13 yıl Önce

Şuan yapılan kültürmerkezinin parası çamoluk ludan cıkmıyor doğru ama o şirketler çamoluğun kumunu kullanıyor ırmanı mahvediyor yollar aynı şekilde ,yapmak zorundalar çamoluğun kaynaklarını kullnacaksa karşılıgını vermek zorunda .

BURAK SEZER
BURAK SEZER - 13 yıl Önce

inşaat başlarken yeri ve yöntemi yanlış diye yazmıştık.kültür merkezi nin nasıl olacağını bilmeyen yetkililere yazmıştık.kültür merkezi geniş,ferah bir alanda,açık hava toplantıları yapmaya müsait bahçeli,otoparklı olmalı diye.zaten onyıllardır yoktu olunca hiç olmazsa apartman gibi çirkin bir bina olmasın dedik.zaten daracık,tıkış tıkış ilçe merkezini genişletmeye bir vesile olsun dedik.ne mi oldu,hiç.
Neyse bugüne kadar yaralanan olmamış buna şükür.

yılmaz karabul
yılmaz karabul - 13 yıl Önce

ne kadar cahil varsa hepsi çamoluktamı ya.bu ne cahillik.bir defa kültür merkezinin orada ne işi var.daracık alana inşaat yapmak kimin işi.çamolukta başka yermi kalmadı.veya birelerinin işene öylemi geldi.ilk gördüğümde yazıklar olsun diyom yine diyom.nefef alınacak bir yer varmı o kültür merkezinin yerinde.neymiş ora yol değilmiş.beyler ne zamandan beri çıkmaz sokaklar oluştuda çamoluklunun haberi yok.bir düğün olsa bir toplantı olsa o kadar insan nerde duracak.araç oto parkı yok.baştan beri yanlış yere yapılan bir iş.gerçi çamoluklunun hangi işi doğruki.

sessiz gençlik
sessiz gençlik - 13 yıl Önce

belkide bunların hepsi yalnıştır! neden kulaktan duyma sözlere yorum yapıyorsunuz bende sizi anlamıyorum belkib haber yalnış.tamam çamolukta hiçbirşeyin dogru gitmedıgini herkes biliyor ama bi şekilde sizin baska yerlerdenburaayı degerlendirmeniz yalnış.belki başka bir nedeni vardır inşaatın durdurulmasının.gercekte yanlış düşünen sizlersiniz iş güvenligi 1 sene sonra akla geliyorsa buradan birsey cıkarmak gerekir???

RIZVAN ALKAN
RIZVAN ALKAN - 13 yıl Önce

bugün günlerden cuma 01.04.2011 markete birşey almak için çarşıya çıktım gözüm kültür merkezine gitti niye gitti bir pankart vardı çünkü orda aynen şöyle yazıyordu; kültür merkezi inşaatını yuvacık mahallesinden ZEKİ ARABUL TARAFINDAN DURDURULMUŞTUR . bu ne demek ya çamolukunu ugraşacak başka işi yok mu ya ilçelik elden gidiyor ilçemizde yaşayan insanların ugraştıklar boş işlere bakın biz böyle boş işlerle ugraşırsak hizmet almak değil AVCUMUZU YALAMAYA DEVAM EDERİZ. KARŞIYAKA MAHALLE MUHTARI RIZVAN ALKAN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205