Çamoluk'un Havasını bozdular

Son yıllarda Çamoluk'taki kamu kurumlarında tüketilen kömürler nedeniyle ilçenin havası bozuldu.

Çamoluk'un Havasını bozdular

Çamoluk'ta bulunan Kamu kurumlarındaki merkezi ısıtma sistemlerinde tüketilen kalitesiz kömürler nedeniyle vatandaşlar zon anlar yaşıyor.

Özellkle kamu binaların yakınlarında evleri olan vatandaşların, bacalardan çıkan yoğun dumanlar nedeniyle evlerinden çıkamadıkları, çıkmak zodurumunda kaldıklarında ise zor anlar yaşadıklarını dile getirdiler.

Çamoluk Haber'e gelen yoğun şikayetlerde, hava kirliliğinin özellikle kamu kurum ve kuruluşlarından yayıldığını, konu ile ilgili olarak yetkililere şikayatte bulunduklarını, ancak bu zamana kadar her hangi bir olum sonuç alamadıklarını söylediler.

Düşük kalorili kalitesiz kömürün neden olduğu havakirk kirliliğinin son yıllarda artarak devam ettiği, bunun da kamu binalarının yakınlarında evleri olan vatandaşlarda sağlık sorunları meydana getirdiği ifade edildi.

Yetkililerin bu konuya bir an önce çözüm bulması gerektiğini söyleyen vatandaşlar " Çamoluk bunu haketmiyor" dediler.

Çamoluk Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024, 15:41

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Halkın sesi
Halkın sesi - 3 ay Önce

Doğalgaz aktif olunca bu sıkıntılar giderilir. Önemli olan ilçe merkezindeki evlerin doğalgaz alması ve böylece genel itibariyle hava kalitesi artacaktır. Faturalar sebebiyle halk doğalgaz almak istemezse veya alsa bile kullanmazsa aynı sıkıntılar devam eder.

Orhan torun
Orhan torun - 3 ay Önce

çamoluk ta dogalgaz var kömürü yakmayın yetkililer çözüm bulsun

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205