Müjde Doğalgaz Lisansı Alındı!

EPDK aldığı kararla Giresun’un Çamoluk, Alucra ve Şebinkarahisar ilçelerinin doğal gaz lisans bölgesine dahil edildiğini bildirdi.

Müjde Doğalgaz Lisansı Alındı!

Geçtiğimiz yıl bahar ayında ilçemizde gaz depolama alan tespit işlemleri yapılmıştı. Aksa Doğalgaz Giresun İşletme Müdürü Hakkı Kahya: "2023 yılı Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar ilçelerimizin doğalgazla buluşma yılı olacak." demisti! 

Belediyemiz müzakereler sonucunda doğalgaz lisans onayına Çamoluk yanısıra Alucra, ve Şebinkarahisar'da dahil edildi.

İLK KAZMA 2023 BAHAR AYINDA VURULACAK!

Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. tarafından hava şartlarının uygun olmasının akabinde ilk kazma 2023 bahar ayında vurularak işe başlanacağını bildirdi.

Konuyla ilgi Çamoluk Belediye Başkanı Fatih Düz sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Düz şu ifadelere değindi;

"HAYIRLI OLSUN"

Böylesine yaralı ve üzgün olduğumuz bir zaman da azda olsa yüzümüze tebessüm sağlayan gelişmelerde oluyor. Doğalgaz çalışmalarımız inşallah bahar döneminde başlayacak.

Devletimiz her yerde bir yandan yaşadığımız yüzyılın afetinde yaralarımızı sarıp, hiçbir vatandaşımızı göçük altında bırakmadan, illerimizi, ilçelerimizi, beldelerimizi, köylerimizi yeniden inşa etmeye hazırlanırken bir yandanda diğer bölgelerdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderebilmek için var gücüyle tüm kurumlarıyla çalışmaya devam ediyor" dedi.

Haber: Murat Özdemir 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2023, 09:28

Murat Özdemir

Haber Sitesi Editörü


İletişim Hesapları
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mindeval Esnafı
Mindeval Esnafı - 1 yıl Önce

Çamoluğun etine budu ne! tıpkı 2001 deki gibi Tayyip Erdoğan sözü verdi ama unuttu.
Alucralılarda özellikle EPDK daki Alucralı hemşerilerimizde bu işi takip etti Çamoluk ve Şebini dahil ederek bu hizmeti onaylattı. yoksa 2 bin nüfuslu Çamoluğa gazmı gelirdi? Allah EPDK daki Alucralı hemşerimizden razı olsun yöremize güzel bir hizmet verdi.

ŞERBETÇİ (PINARLI KÖYÜ)
ŞERBETÇİ (PINARLI KÖYÜ) - 1 yıl Önce

Hizmet hizmettir, o vesile olmuş bu vesile olmuş farketmez. Emeği geçene teşekkür ederiz. Doğalgaz medeniyeti getirir. Hava kirliliği azalacaktır.
Bu vesile ile yeni iş kolları doğacaktır. Örneğin kombi satışları, yedek parçalar, montajı ve bunlar gibi.
Bölge adına hayırlı olsun.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205