Allah Rahmet Eylesin

Yaklaşık bir aydır Giresun’Devlet Hastahanesinde tedavi gören Kutluca Köyünden Süleyman Güleç (84) bu gün 25/12/2010 ikindi sularında vefat etti.

Allah Rahmet Eylesin
Süleyman Güleç Vefat Etti
 
Yaklaşık bir aydır Giresun’Devlet Hastahanesinde  tedavi gören Kutluca Köyünden Süleyman Güleç (84) bu gün 25/12/2010   ikindi sularında vefat etti.
 
Yakınlarından aldığımız bilgiye göre bir ay önce aynı hastanede de bağırsak ameliyatı olduğu söylenen Süleyman Güleç’in  Ameliyat sonrası fenalaşarak yoğun bakıma kaldırıldığı ve  yoğun bakımda hayatını kaybettiği bildirildi.
 
Cenaze için, İstanbul’dan Kutluca Köyüne otobüs kaldırılacağı , otobüs’ün kalkış saatinin de 19:00 -20: arası olacağı açıklandı. Cenazenin yarın 26/12/2010 Pazar günü Öğle namazını müteakiben kılınacak olan cenaze namazından sonra Kutluca Köyü Mezarlığında toprağa verileceği açıklandı.
 
Çamoluk haber olarak Merhuma Allahtan rahmet sevenleri ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

Çamoluk Haber

Süleyman Amca Dualarla Uğurlandı

25/12/2010 Günü Giresun'da vefat eden Süleyman Güleç son yolculuğuna Dualarla uğurlandı.
Kutluca Köyünde düzenlene Cenaze merasimine, Süleyman Güleç'in çocukları akrabaları Kutluca Köylüleri ve Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici, Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Zeki Karabul  ile birlikte çevre köylerden gelen Çamoluklular katıldı.
Çevresinde sevilen ve hürmet edilen Süleyman Güleç, son yolculuğunda da, hep iyilikleri anılarak ve anlatılarak dualar eşiliğinde son yolculuğuna uğurlandı 








YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205