Alucra İmam Hatip Lisesi'nden Mezunlarına İftar

Alucra İmam Hatip Lisesi üniversiteli mezunlarını iftar yemeğinde buluşturdu. Alucra İmam Hatip Lisesi'ni bitirdikten sonra üniversiteyi kazanarak değişik illere giden öğrenciler; okul idaresi tarafından organize edilen iftar yemeğinde bir araya gelerek hasret giderdi, anıları tazeleyip eski günleri heyecanla ve özlemle yâd ettiler

Alucra İmam Hatip Lisesi'nden Mezunlarına İftar
Alucra İmam Hatip Lisesi üniversiteli mezunlarını iftar yemeğinde buluşturdu.

İdareci, öğretmen ve dernek yönetiminin de katıldığı iftarda, imam hatipli olmanın ayrıcalığı, vefa duygusunun önemi, okumanın memlekete yapılan en büyük hizmet olduğu, meslek edinmeden daha önemli meselenin kişilikli, ahlaklı, dini ve milli değerlere sahip bireyler olabilmek olduğu gibi konulara değinildi.

Öğrenciler de imam hatipli olmak ve vefalı olmak gibi vasıfların kendileri için vazgeçilmez olduğunu, gerek lise yıllarında, gerek dershane temininde, gerek burs temininde, gerek üniversite yıllarında kendileriyle yakından ilgilenen ve yetişmeleri için ellerinden geleni yapan idareci, öğretmen ve dernek yöneticilerine minnettar olduklarını, okulları ve memleketleri için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını ve çalışacaklarını belirttiler.

İftar programı, teravih nazmında sonra sona erdi. İşte şuan üniversitede okuyan 49 öğrencimiz ve okudukları üniversiteler:





Kaynak: Alucrahaber. Com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205