Çamoluk Üvey Evlat mı?

Çamoluk'lu Hastalara uzman işkencesi.

Çamoluk Üvey Evlat mı?

 Çamoluk Devlet Hastahanesinde Uzaman doktor olmamasından dolayı hastalar ilaç yazdıramıyorlar.
Geçtiğimiz günlerde Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin'in muhtarlarla yaptığı toplantıda, Usluca Köyü Muhtarı Yılmaz Kütük'ün gündeme getirdiği Uzaman doktor sorununun altından skandal gibi uygulama çıktı.
Yılmaz Kütük, Çamoluk Devlet hastahanesinde uzman doktor olmadığından dolayı yaşlı hastaların çevre ilçelere giderek ilaç yazdırmak zorunda kaldıklarını  söylemesiyle birlikte, Çamoluk Kaymakamı Efecan Şahin'de konu hakkında Çamoluk Hastahanesi Başhekiminden konu hakkında bilgi vermesini istedi.
Hastahane Başhakiminin verdiği bilgilerde, skandal gibi uygulama ortaya çıktı.
Hastahane Başhekiminin vergdiği bilgiye göre, Çamoluk Devlet Hastanesine Uzman Dr atamasının yapıldığını ancak, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü tarafından başka bir yere görevlendirildiğini, görevlendirmesi bitince de Uzman doktorun eş durumundan tayin  alacağını söyledi.
Başhekimden konuyu dinleyen muhtarlar bu duruma tepki gösterdiler.
Daha sonra  konuyu öğrenen vatandaşlar, Çamoluk Giresun'un üvey evlatı mı? diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Bağlı bulunduğu ile 185 Km uzaklıkta bulunan bir ilçenin uzman doktoerunun hangi gerekçelerle başka bir yere görevlendirildiği doğrusu merak konusu oldu.
Hizmeti vatandaşın ayağına götürmeleri gerekirken vatandaşın yanında olan hizmetleri de bu tür uygulamalarla uzaklaştırıyorlar.
İl Sağlık Müdürlüğüne sormak lazım, İl Merkezine 185 Km ve 4 Saatlik mesafede bulunan bir ilçeye sağlık alanında bundan başka yapacak hizmet bulamamış mı?

Çamoluk Haber


Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 16:23

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Tonbul
Hasan Tonbul - 5 yıl Önce

Ne olacaktı, kışın 300 kişinin olduğu beldeye uzman doktor atayıp, ne yapacaktı devlet.

Muharrem MEST.
Muharrem MEST. - 5 yıl Önce

Azkaldı 4 ay sonra gelen gelir giden gider

Murtaza
Murtaza - 5 yıl Önce

Sayın yönetici Uzman doktor çamoluk ta 1.5 senedir yok yenimi aklınıza geldi ve yeni atanan doktor zaten mecburi hizmeti 2 aydı 2 ay sonra yine gidecekti çamoluk 1 sene yine Uzman doktor suz kalacak önemli olan Uzman doktorun çamoluğa gelmesi deyil önemli olan o Uzman doktorunu birileri köstekleyeceğine sahip çıkılsın

Adem Düzyurt
Adem Düzyurt - 5 yıl Önce

Ziz degerli camoluk haber yonedicisi bizler basbas bagiriken duzmazdan gelirdiniz diyaliz hastamiz haftanin 3 günü alucraya gitmek zorunda kalmakda derken kimsenin sesicikmazdi çamolugun ovey evlat olduğunu yeni örendiniz gecde olsa haber yerinde belki bir duyan olur olurda maduriyetler giderilir umuduyla

Osman tonbul
Osman tonbul - 5 yıl Önce

Tc. Sınırlarıiçinde bakımsız birilçe yok

Vadi
Vadi - 5 yıl Önce

Vadiye il gerek

R.r
R.r - 5 yıl Önce

Köye yazdan yaza geliyorum ve hastaneye dahi gitmekten korkuyorum hastanede serumu bile çalısan hademe gövevlileri takiyor bu çamoluğa yakışmıyor

misafir
misafir - 5 yıl Önce

adamı olanın işini yürüttüğü ülkede elbette birilerimiz mağdur olacaz.


SIRADAKİ HABER

banner200

banner205