Engelleri Kaldırmak İçin...

Alucra Gelişim Palatformu engelleri kaldırabilmek için harekete geçti.

Engelleri Kaldırmak İçin...
Günlük yaşamımızda engelli bireylerle muhakkak karşılaşmışızdır. Kimi zaman elindeki beyaz bastonuyla yürüyenleri, kimi zaman işaretlerle etrafındakilere derdini anlatmaya çalışanları, tekerlekli sandalye ile kaldırımları ve pek çok engelleri aşmak için zahmet çekenleri,İşte bu kişilerin ne gibi dertleri, sıkıntıları var?Acaba eğitim görüyorlar mı, eğitim görmeleri için neler yapmak gerekir hiç düşündük mü?
Alucra Gelişim Platformu Olarak bu konuda bir çalışma  yapmayı hedefledik ve Sivil toplum kuruluşlarımızın ve Toplumumuzun Bu kardeşlerimiz üzerine dikkatleri Çekmek ve onlarında bu toplum içinde yaşadığını Bizlerden Hiç bir farklarının olmadığı göstermek ve onlara moral ve motivasyon vermek, Sıkıntıları ve dertleriyle yakından ilgilenmek için  önümüzdeki Nisan ayı içerisinde bir program yapmayı planlıyoruz.. Bu proğrama  Tüm Alucralı ve engelli olan arkadaşlarımızı , yakınlarını davet ediyoruz..
 
 
Bu proğramla ilgili Tüm engelli arkadaşlarımızın bize ister dernek başkanları aracılığıyla isterse  [email protected] e-mail adresinden bize ulaşabilirler.. Proğram ile ilgili tüm detaylar Alucralı Hemşerilerimize Duyrulacaktır .
 
 
 
Alucra Toplumsal Gelişim
 Platfomu Yönetim Kurulu

YORUM EKLE
YORUMLAR
muharremmest
muharremmest - 13 yıl Önce

alucra gelişim platformunu kutluyorum .unutmayalım hersağlıklı insan .bir engelliadayıdır .hiç kşmsa ne olcağını bilemez .ne oldum dememeli bundan sonra ne olacağım demeli .SAYGILARIMLA

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205