Ensar Vakfından öğrencilere hediye

Ensar Vakfından Çamoluklu öğrencilere hediye.

Ensar Vakfından öğrencilere hediye

 Ensar Vakfı Ataşehir Şubesinin   12 ilde uyguladığı Kardeş Okul Projesi kapsamında,  Çamoluk'da ki,   260  öğrenciye hediyeler verildi.
Yöneticileri arasında Çamoluk Akyapı Köyünden Saim Başkan ve arkadaşlarının da olduğu Ensar Vakfı Ataşahir Şubesinin, Kardeş Okul Projesi kapsamında yaptığı yardımlar, Giresun Valisi Hasan Karahan,İl Emniyet Müdürü,Uğur Öztürk,İl Jandarma Komutanı Ali İhsan Ersoy,Çamoluk Kaymakamı Mustafa Demir, Çamoluk Belediye Başkanı Musa Varıcı,Ak Parti Çamoluk İlçe Başkanı Muammer Güleç, Çamoluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Atakan  ve diğer yetkililer nezaretinde yapıldı.

Yapılan yardımlarda, okulların ihtiyacı olan spor malzemeleri satranç takımları ve öğrencilere  özel hediyeler yer aldı.
Yardım teslim organizasyonu Çamoluk İmam Hatip Lisesinde gerçekleşti.

Yardım için Çamoluk'a gelen heyetin, törenin yapıldığı okuldan çıkan Türkiye birincisi öğrenciyi,tebrik etmeden gitmeleri dikkatlerden kaçmadı.


Çamoluk
 Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 09:47

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
Veysel başkan
Veysel başkan - 7 yıl Önce

İnsanlar işinden gücünden evinden fergat ediyor neler yapıyor bir tebrik etmedi ye not yazıyorsunuz yazık o kardeşimiz çamolugmuzun gururu tabiki en içten tebrik ederim ama çamolugmuz için neler yapılıyor emeği geçen herkese teşekkür ederim yapılan emekleri bildiğim için önemlide degil her şey ilçemiz için inşAllah

Adem Düzyurt
Adem Düzyurt - 7 yıl Önce

Türkiye birincisi olan kardeşimizi en içten tebrik ediyorum o kardeşimizi çamoluk için ön plana çıkarmayan yöneticilerin bir eksiği

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205