Çamoluk’ta Ağır Kış şartları devam ediyor.

Çamoluk’ta Ağır Kış şartları devam ediyor.

 Çamoluk’ta Ağır Kış şartları devam ediyor.
Son bir aydır,  ağır kış şartlarının hakim olduğu Çamoluk’ta yollar yine ulaşıma kapandı.
İki gündür aralıksız olarak devam eden kar yağışı nedeni ile Çamoluk’un köylerle olan kara yolu bağlantısı kesildi.
Kar yağışının devam ettiği Çamoluk’ta yol açma çalışmalarının yapılamadığı,ancak acil durum bildiren köylerin yollarının açıldığı ifade edildi.
Yetkililerden aldığımız bilgilere göre  bu gün (9 Şubat 2012 Perşembe)  üç köy yolunun ulaşıma açıldığı açılan bu yollarında yağan kar yağışı nedeni ile tekrardan kapandığı açıklandı.
Yolları açılan köyler Fındıklı,Hacıahmetoğlu ve Kutluca Köyü.
Yolların karlı olmasından dolayı Kutluca Köyünde bir minibüsün şarampole düştüğü ve Çamoluktan gelen kurtarma ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldığı bildirildi.
 
Meteoroloji yetkililerinin verdiği bilgilere göre yağışların önümüzde ki günlerde de devam edeceği açıklanarak, bölgede yaşayanların dikkatli olmaları istendi.

Çamoluk Haber
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal  KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 12 yıl Önce

Benim FESTİVALLERE KARŞI OLDUĞUMU bir çok köylümüz ve hemşehrilerim bilirler.
Sayın hemşehrilerim, yöremz YAZIN SICAĞINDA ağaç altında sohbet etme , KÖY KÖY FESTİVALLER YAPMA yeri değil.
Bizler festival düzenleyerek ne kadar memleketimizi sevdiğimizi zannederiz. Oysa yöremizde KIŞINDA YAŞAM SÜRDÜRÜLMEKTE ve dolayısı ilede KIŞ HAZIRLIKLARIDA yapmamız gerekmekte.
TRAKTÖRLERE BAĞLANABİLEN BASİT KAR PÜSKÜRTME ve TEMİZLEME ALETLERİ VAR İKEN hala köy yollarımız kapanıyorsa halimize ağlamamız gerekmekte .
Bugünkü teknolojide YOLLARIMIZ KAPALI demek inanın ki gerçekten komik. Bence her köyden bir TRAKTÖRE GÖREV VERİP BELLİ NOKTALAR AÇIK TUTULMALI VE KAPANAN YOLLARDAN GÖREVLİ insanlar sorumlu olsun.
Kışın yollarımız açık olmaz düşüncesi ile insanlar KÖYLERİNİ TERK ETMEKTE ve dolayısı ilede kışın esnaf iş yapamamakta. Ziraat bankası açılamamakta. Yakın zamana kadar ilçelik hakkımızda alınırsa şaşırmayın.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205