Yeni Seçimleri değil yeni nesilleri düşünüyoruz.

Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı Yerel medyayla bir araya geldi.

Yeni Seçimleri değil yeni nesilleri düşünüyoruz.

 

Saadet Partisi Beyoğlu İlçe Başkanlığı Yerel medyayla bir araya geldi.
Saadet Partisi Beyoğlu ilçe başkanlığınca 18 Şubat 2012 Cumartesi günü düzenlenen yerel medya kahvaltısında, Saadet Partisi İlçe Başkanı Faruk Yıldız  ve Beyoğlunda yayın yapan, yerel medya temsilcileri bir araya geldiler.
Ağırlıklı olarak Beyoğlu’nun sorunlarının konuşulduğu toplantı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kasımpaşa Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.
Çamoluk Haber’in yanında Milli Gazete,Hicret Haber,Tophane Haber gibi medya temsilcilerinin katıldığı toplantının bundan böyle ilçe yönetimince katılımın daha da genişletilerek devam edeceği açıklandı.
Toplantıya Saadet Partisi  Gençlik Kolları Başkanı Yasin Gülpınar ve Başkan yadımcısı Ceyhan Yamak da katıldı.
 
Toplantıda basın mensuplarına bilgi veren İlçe Başkanı Faruk Yıldız Beyoğlunun iki bölgesi olduğu ve bu bölgelerin birinin Sit Alanı bir diğerinin ise Gece kondu bölgesi  olduğunu söyledi.
Nüfusun üçte ikisinin de bu gecekondu bölgesinde yaşadığını,her iki sebepten dolayı Beyoğlunun imar sorunu olduğu, bununda, bu bölge için çözülmesi gereken, öncelikli sorunlardan olduğunu dile getirdi.
 
İlçe Başkanı Faruk Yıldız  Gelecek Seçimleri Değil gelecek nesilleri düşünen bir parti olduklarını bu nedenle de seçim hesabı yapmadan  toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını gündeme getirdiklerini söyledi. 
İlçe Başkanı seçildiklerinde  bir çok yenilik başlatmak istediklerin ancak araya Saadet Partisi Genel Başkanı Prf. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının girdiği, onun akabinde ise yerel seçimlerin yapılması nedeniyle bu projelerini uygulayamadıklarını ancak bundan sonra bunları uygulamaya koyacaklarını söyledi.
 
Yapılmasını istedikleri uygulamaların, her siyasi partinin Beyoğlu  teşkilatları ile her üç ayda bir araya gelerek ilçenin sorunlarını konuşmak ve yılda bir kez olsun Belediye Başkanı ilede ilçenin sorunlarını konuşmak için bir araya gelmek olduğunu açıkladı.
 
Beyoğlu bölgesinde  kentsel dönüşüm olacağı, ancak bu konuda vatandaşları aydınlatıcı bilgilerin verilmediğinden  ötürü vatandaşın kafasının karışık olduğunu dile getiren Faruk Yıldız. Bu konuda ortada net bir bilgi yok her kafadan bir ses çıkıyor, durum netleştiğinde vatandaşı  daha sağlıklı bilgilendirmek amacıyla çalışmalar yapacaklarını,kendilerinin gerçek olmayan bilgilerle halkı kandırmalarının söz konusu olamayacağını söyledi.
Hacı Hüsrev Mahallesinin de  kentsel dönüşümde olduğunu, buradaki vatandaşların mağdur edilmeden Sulukule  modeli ile  bu bölgede dönüşümün yapılabileceğini söyledi.
Ayrıca Cin Deresi mevkiinde Kapalı Çarşı yada Mısır Çarşısı modeli bir  Alış Veriş Merkezi yapılarak burada belli bir sektörün toplanabileceğini bunun yanında,fizik olarak Örnektepe’nin de zor koşulları olduğunu bu bölge içinde Dünya’da örnekleri bulunan yürüyen sokakların gündeme gelebileceğini  söyledi.
 
Beyoğlunda bir çok sıkıntının yaşandığını  bunlardan birinin de  Figüranlar olduğunu,figüranların Beyoğlunda zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiklerini sosyal güvenceden yoksun yaşadıklarını,bu insanların çeşitli sektörlerde istihdam edilmek suretiyle sorunlarının bir nebzede olsa giderilebileceğini gündeme getirdi.
Kendilerinin şartlanmış bir siyaset yapmadıklarını ,Beyoğluna hayırlı iş yapacak kim olursa olsun  ona teşekkür edeceklerini söyledi.
 
Faruk Yıldız 24 Şubat 2 Mart 2012 tarihleri arasının Erbakan haftası ilan edildiğini,parti olarak çeşitli etkinliklerle, merhum Prf.Dr. Necmettin Erbakan’ın yad edileceğini söyleyerek, İstanbul’daki anma etkinliklerinin final bölümünün, 26 Şubat 2012  Pazar günü  büyük bir katılımla Sinan Erdem kapalı Spor Salonunda, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’ında katılacağı bir programla yapılacağını söyledi.
 
Çamoluk Haber

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205