Çamoluk’ta Tüm Köy Yolları Ulaşıma Kapandı

Çamoluk'ta yağan kar tüm köy yollarını ulaşıma kapattı.

 Çamoluk’ta Tüm Köy Yolları Ulaşıma Kapandı

 

Tüm yurtta olduğu gibi kar yağışı Giresun ve ilçelerinde de  etkili oluyor.

Sabah saatlerinde itibaren yağan kar, Giresun İl Merkez,inde etkili olamazken,Bazı ilçelerde Köy yolları ulaşıma kapandı.

Giresun valiliğinden yapılan açıklamaya göre il genelinde toplam 38 Köy Yolu yağan kar  nedeniyle ulaşıma kapandı.


 Kar yağışı nedeniyle Giresun şehir merkezinin yüksek kesimleri beyaza bürünürken sahil kesiminde yağan kar hemen eriyerek etkisiz kaldı. Kar yağışı nedeniyle kapanan köy yollarının tekrar ulaşıma açılması için Giresun İl Özel İdaresi Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.


 

Yol ve Trafik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu an itibariyle kapalı bulunan 38 köy yolunda kar mücadelesinin sürdürüldüğü ve kapanan yolların ulaşıma açılması için tüm imkânlarını seferber edildiği belirtildi.


 

Şu an itibariyle Giresun genelinde kapalı bulunan köy yollarının ilçelere göre dağılımı şöyle:


 

Alucra’da Armutlu, Bereketli, Beylerce, Kaledibi, Kavaklıdere ve Tepeköy, Bulancak’ta Karaağaç, Kayabaşı, Alibey, Bayındır, Güzelyurt, Tokmaden ve Yeşiltepe, Çamoluk’ta Gürçalı, Kayacık, Okçaören, Yeniköy ve Yusufeli, Dereli’de Kümbet, Güzyurdu, Konuklu, Sarıyakup ve Yuva, Keşap’ta Armutdüzü, Ceylanpınar, Çamlıca, Erköy ve Geçit, Şebinkarahisar’da Doğanyuva, Gökçetaş, Gündoğdu, Hasanşeyh, Kayalı, Şaplıca, Yakınca, Yeşilyayla, Derincede ve Güllüce
Giresun Valiliğinin yaptığı açıklamadan sonra Çamoluk'tan aldığımız bilgilere göre 31 Ocak 2012 Saat: 16:00 itibari ile,Yenice Beldesi dahil tüm köylerin Çamoluk ile bağlantısının  kesildiği bildirildi.
Yetkililerden aldığımız bilgilere göre,Yol açma çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği ancak yağan kar'ın yol açma çalışmalarını olumsuz yönde etkilediği bildirildi.

Çamoluk haber

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
KEMAL KUŞCUL
KEMAL KUŞCUL - 12 yıl Önce

Bir iş yapılırken önce PROJE ve PLAN YAPLIR. Yapılacak iş en iyi ve en ucuz nasıl yapılır diye hesaplar yapılır.
Karla mücadelede ise HER KÖYDEN BİR TRAKTÖR GÖREVLENDİRİLİR, YETERİ KADAR TUZU VERİLİR ve belli bir yolu görevli traktör yolu açık tutmakla sorumlu olur.
Bu traktörlerin önlerine takılacak KAR KÜRÜME BIÇAKLARI veya KAR PÜSKÜRTME MAKİNALARI takılarak fevkalade yapılabilir.
Şimdi hemen olmaz diyenlere ise NEDEN OLMASIN, nasıl taşımalı ÖĞRETİM OLUYORSA veya devletin bütün işleri İHALE İLE ÖZEL FİRMALAR yapıyorsa KAR TEMİZLEME İŞİDE FEVKALADE olur.
Yine ÖZEL YAPIM RÖMOKLAR ile AMBULANS TRAKTÖRLER olabilir. RÖMOKLARIN ÖZEL YAPIM İLE SUSPANSİYONLARI, AMORTİSMANLARI HASTAYI RAHATSIZ ETMEYECEK ŞEKİLDE İMAL EDİLEBİLİR.
Şimdi diyeceksiniz ki bu fikirleri daha önceden neden yazmadın, her zaman yazıp çiziyorum bazı yetkili mercilere gönderiyorum, ancak şu anda nasıl ki DAGLARDA KEKLİKLERİ ACIMASIZCA AVLIYORSA İNSANLAR YAZINDA KENE VAKKALARI OLACAK DİYORUM.

alucralı memed
alucralı memed - 12 yıl Önce

canikliye tilefon açında grayder yollasın melmeketten açıvesin yollarınızı. çağ atladınızya..

burak
burak - 12 yıl Önce

hocam köy yolları sürekli açılıyor dediniz şimdide kapalı diyorsunuz hiçbişey anlamadık.

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205