Giresun'da PKK'lı teröristlerle sıcak çatışma

Bölgemizde yuvalanmaya çalışan teröristlerle sıcak çatışma çıktı.

Giresun'da PKK'lı teröristlerle sıcak çatışma

Güce ilçemize  bağlı Ağaçbaşı Yaylası Kavraz mevkiinde güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışma sonrası ağır yaralanan uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi. Hakkari'de terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.


lçe kırsalında arama tarama faaliyetlerini sürdüren güvenlik güçleri, bu sabah Kavaklıbel mevkisinde bir grup bölücü terör örgütü mensubu ile karşılaştı.

Çıkan çatışmada bir asker ağır yaralanırken, örgüt mensupları ormanlık alana kaçtı.

Yaralı asker, Güce Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdahalenin ardından helikopter ambulans ile Tirebolu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaralı asker, kurtarılamayarak şehit oldu.

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları da hastaneye gelerek yetkililerden bilgi aldı.

Şehit olan askerin Konya nüfusuna kayıtlı uzman çavuş Ali Cevizci olduğu öğrenildi.



Öte yandan, geçtiğimiz gün ilçeye bağlı Kavaklıbel Yaylası'nda operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile PKK’lılar arasında sıcak temas sağlanmıştı. Sıcak temas sonrası havanın kararmasından faydalanan terör örgütü mensupları ormanlık alana kaçarak izini kaybettirmişti. 


Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2018, 12:28

Kazım Karaçoban

YORUM EKLE
YORUMLAR
yılmaz duvarbaşı
yılmaz duvarbaşı - 6 yıl Önce

benim güzel memleketimde kanı bozuk kim varsa bu hainlere yataklık yapan hangi köy varsa komple o topraklardan atılsın benim memleketim karadeniz bölgem şerefli dir şerefli kalacaktır şerefsizlerin işi yok köyüyle beraber sürülsün pislik kalmasın karadenizde şehidimize Allahtan rahmet ailesine ve bütün ülkemize başsağlığı diliyorum terörün bulunduğu yerde bu hainlere kim nasıl hangi köy yardım ve yataklık yapıyor kanı bozuk kimvar bellidir derhal karadenizden sürülsünler kesinlikle köylerden birileri yataklık yapıyor yoksa karadenizde barınamaz karadenizde bu şerefsiz kim veya kimler bunların bulunması güvenlik kollarımızın işini kolaylaştıracaktır hain her kim olursa olsun yaşatmayın bir evlat kolay yetişmiyor benim evladım şehit olana kadar bu hainler ve yandaşları gebersin pislik temizlensin nasıl olur varmı giresunda bu kadar şerefsiz varmı kim bu o....çocukları bu kahpeler kim bu milletin ekmeğini suyunu içirmeyin ben hakkımı helal etmiyorum bunlara yediren yetkililer sorumludur

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205