Ozan Köyünde görünmez kaza bir ölü

Ozan Köyünde kavak kesimi sırasında elim bir kaza meydana geldi.

Ozan Köyünde görünmez kaza bir ölü

 Bu gün (31 Mart 2013 Pazar) Çamoluk Ozan Köyünde Kesilen kavak ağacının altında kalan bir kişi hayatını kaybetti.
Bu sabah saatlerin de Ozan Köyünde  kavak kesimi sırasında,kesilen kavak ağacının  düştüğü istikamete kaçan Zabit Altun düşen kavak ağacının  dallarının çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kavak ağacının  altında kalan Zabit Altun ilk olarak Çamoluk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan muayane sonucu Zabit Altun'un hayatını kaybettiği açıklandı.
Vücudunda her hangi bir yara ve darp izine rastlanmayan Zabit Altun'un otopsisinin yapılabilmesi için Tarbzon'a gönderildi.
Hayatını kaybeden Zabit Altun'un bir hafta önce İstanbul'dan Ozan Köyüne geldiği bildirildi.
Beş çocuk babası olan Zabit Altun 68 yaşında idi.
Zabit Altun'unun naşının  1 Nisan 2013 Pazaretesi günü  Ozan Köyünde toprağa verileceği bildirildi.
Çamoluk Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


YORUM EKLE
YORUMLAR
Kemal KUŞCUL
Kemal KUŞCUL - 11 yıl Önce

Komşu köyde yaşanan bu talihsiz kaza sonrası hayatını kaybeden ZABİT ALTUN bey efendiye allahtan rahmet, kederli ailesine sabırlar dilerim.
Sayın hemşerilerim, yaz geldiğinde ne yazık ki böyle istenmeyen kazalar olmakta. Özellikle HIZAR yani motorlu testereler birer silah olmakta. Bir çok büyüklerimiz kullanmasını bilmeden ellerine almaktalar ve yaralanmalı kazalar olmakta.
Oysa bu gün teknoloji o kadar gelişti ki, ısınmak için ağaç kesmeye gerek kalmadı. Örneğin çatılara koyduğumuz sıcak su panelleri sayesinde evlerimizide ısıtabiliriz. Ayrıca yöremizin akarsuları boşa akmakta iken AKAR SULARDAN JENERATÖR neden yapmayız.
Sayın dernek yöneticileri, festival ile zaman geçirmeyi bırakın ve derelerimize ELEKTRİK SANTRALLERİ yaparak yaşlı insanlara bedava elektrirk kullanmalarını sağlayın. Bildiğiniz gibi belli bir KW elektrik üretmeyi devlet serbest bıraktı.
Başka kazalar olmaması dileği ile.
BAYIRKÖYÜ

RAFET SAKIZCI
RAFET SAKIZCI - 11 yıl Önce

OZAN KÖYÜMÜZÜN ÖNDE GELEN BÜYÜKLERİNDEN SABİT AMCAYA ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM MEKANI CENNET OLSUN

SIRADAKİ HABER

banner200

banner205