Şehit Emrah Dua ve Gözyaşları Eşliğinde Toprağa verildi

Diyarbakır'ın Sivan İlçesinde terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Giresun'lu Jandarma Komando Çavuş Emrah Eker Dualar eşliğinde toprağa verildi.

Şehit Emrah Dua ve Gözyaşları Eşliğinde Toprağa verildi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesi kırsalında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 askerden biri olan Jandarma Komando Çavuş Emrah Eker, Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Yavuzkemal Beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.
Şehit Emrah Eker için Yavuzkemal belde merkezinde düzenlenen törene; Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgenaral Erhan Güder, AK Parti Grup Başkan Vekili Nurettin Canikli, CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, şehit yakınları ve vatandaşlar katıldı. Törende şehidin tabutuna sarılan anne Medine Eker, "Bir evladım daha var. Onun da vatan uğruna gerekirse şehit olmasını istiyorum" derken, tören boyunca evladının fotoğrafını kucağından bırakmadı.
Jandarma Albay İsmail Çetinbaş'ın konuşmasının ardından, İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehit askerin cenazesi, daha sonra silah arkadaşlarının omuzlarında belde merkezindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.
kaynak: Yeşil Giresun








YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner200

banner205